"> Kaos har en obesvarad crush på mig -

Kaos har en obesvarad crush på mig

Fy fan vilken jävla vecka det har varit, kan man lugnt säga. Allt har varit kaos, vissa saker mer än andra, speciellt på jobbet. Men det är så det blir när vissa ska visa sig duktiga och lägga sig i sånt de inte har med att göra. Jag har tröttnat på att försöka förklara varför vissa saker är olämpliga att göra, när ändå ingen lyssnar. Vad vet jag, jag har ju bara jobbat med det där i snart fyra år. Då är det klart att nån som aldrig jobbat med det vet bättre om alla lagar och regler som finns… Kaos verkar att dras till mig det senaste året, men den crushen är inte besvarad.

Två omgångar på gymmet har jag hunnit med så det blir en omgång i helgen också så är jag uppe i mina tre gånger på en vecka. Jag hade planerat fyra gånger men livet kom i vägen och så blir det ibland. Jag har ju helgen på mig också så minst en gång till ska jag få in. Sist jag var där kunde jag till och med konstatera att jag börjar att gilla det, vilket aldrig har hänt och jag tränade på gym i många, många år men har inte för en sekund gillat det. Men nu är det en sits det aldrig varit förut, så gymmet är min chans till egentid och återhämtning, jag tror att det är därför.

Har pratat med Habiliteringen också, eftersom Leo var sjuk när han hade tid där. De skulle skicka ut en ny tid. Sen tyckte de att med allt som varit för honom skulle han kanske behöva prata med någon med spetskompetens, vilket kuratorn på skolan inte har alls. Men eftersom det inte hänger ihop med hans diagnos är det BUP som ska rodda i det. Förklarade att sist vi hörde av oss till BUP så hänvisade de till just Habiliteringen pga att han har en diagnos. Hon jag pratade med sa att hon vet hur BUP är så hon skulle prata med sina psykologer, så får de prata med psykologerna på BUP.

Leo kom hem med papper från skolan som ska skrivas under också inför en hälsoundersökning. De ska skrivas under av båda vårdnadshavarna. Det lär ju inte hända. Hur ska K kunna skriva under nånting när han inte har något som helst med barnen att göra? Som tur var kunde man lämna en kommentar sist på pappret så får väl förklara där varför det bara finns en underskrift trots att det finns två vårdnadshavare.

Idag har jag jouren så då måste jag stanna till klockan fyra. Så då får det bli snabbt hem sen och hämta det som behövs så lär jag väl hinna hem lagom tills Kalle kommer. Eller om det bara är enklare att han hämtar mig på jobbet kanske. Så kan han hämta upp Leo på vägen till mig.

Kvällen blir lugn, som alltid. Jag har tänkt att bädda ner mig så fort jag bara kan med mina serier. Jag misstänker att jag kommer vara rätt trött med tanke på att jag vaknade strax innan fem. Visst, jag hade kunnat lägga mig och somna om men då hade jag bara varit mer trött när alarmet ringde halv sex så jag gick upp och körde igång kaffet. Jag ser inte alls fram emot arbetsdagen idag kan jag ju säga, mindre än vanligt. Det finns några ljusglimtar på jobbet, men inte ens det kan väga upp nu när det är så kaos som det är där. Men idag kommer i alla fall T några timmar, det är typ det som finns att se fram emot.

I stort behov
(Visited 74 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com