Advertisements

Usch vilken lång dag det var igår. Vakna innan klockan fem och så jouren på det. Men jag fick ju en hel del gjort på jobbet i alla fall. Som tur är har jag ju mina små glädjespridare på jobbet som gör det värt att ens gå dit. Dock blir det tyvärr ett glädjeämne mindre nästa vecka, men förhoppningsvis bara tillfälligt.

Efter jobbet kom Kalle och Leo och hämtade upp mig och så åkte vi till Ica Maxi och handlade och efter det vidare till Stenby för att hämta ut paket. Jag har ju beställt ett till head set jag kan ha när mitt laddar. Sen äntligen hem. Leo ville som alltid packa upp så jag hann sitta ner i soffan i typ tjugo minuter innan det var dags att börja med maten. Medans vi åt kollade vi ett avsnitt av iZombie och när det var slut fixade jag disken och sen blev det sängen och serier. Leo ville ju kolla Talang och det är allmänt känt att jag vägrar att se det.

Jag vaknade strax innan sju i morse och gick upp och rökte, och sen tillbaka till sängen igen. Vägrade starta kaffet och jag vägrade att gå upp då så jag låg och slumrade till strax efter klockan åtta. Då kände jag att jag kunde gå upp och sätta på kaffe.

Idag är planen städa och tvätta. Både för mig och för Leo. Jag hade gärna tagit en omgång på gymmet men det får vänta tills i morgon. Idag har städningen prioritet. Sen nån gång ikväll kommer Kalle över en stund. Det är typ så dagens plan ser ut. Men innan jag kickar igång med städningen tänker jag njuta av mitt kaffe i lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.