Advertisements

Äntligen söndag! Det är inte ofta jag, eller nån annan, känner så men idag kommer att bli en bra dag.

Först ska jag hem till världens bästa Sara, vi har inte träffats på typ hundra år. Hon har, på håll, varit ett otroligt stöd i allt som hänt och eftersom hon är otroligt kreativ har hon muntrat upp mig med små kort, bokmärken och annat som har ramlat ner med posten i brevlådan. Jag kan inte säga hur mycket det har betytt när man kommit hem ifrån jobbet efter en skitdag och hitta nåt sånt i brevlådan.

Efter Sara ska jag till gymmet. Trodde aldrig att jag skulle längta till gymmet men nu gör jag fan det. Det har ju blivit min egentid när jag kan släppa allt med jobbet, allt privat, bara dra på mig mitt head set och köra. Själva träningen i sig är ju inte världens roligaste men den stunden egentid gör otroligt mycket. Sen att man mår bättre både fysiskt och psykiskt är ju inte heller fy skam.

Jag misstänker att jag inte kommer hinna tvätta när jag kommer hem, men det lär ju inte försvinna utan finnas kvar till en annan dag. Jag hann ju ändå få undan en hel del igår så det är ingen akut brådska. Jag skulle behöva bädda rent och tvätta de gamla sängkläderna men det kan jag som sagt göra en annan dag. Det jag däremot ska göra när jag kommer hem är att koka ägg till veckan som kommer. Slipper jag stå med det tidigt på morgonen innan jobbet när jag är trött som fan, för då glömmer jag det helt 50% av gångerna. Så bara göra det idag, ner med det i burkar och så är det klart.

Hur kan man bli annat än glad av det här?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.