"> När man har längtat efter en söndag -

När man har längtat efter en söndag

Äntligen söndag! Det är inte ofta jag, eller nån annan, känner så men idag kommer att bli en bra dag.

Först ska jag hem till världens bästa Sara, vi har inte träffats på typ hundra år. Hon har, på håll, varit ett otroligt stöd i allt som hänt och eftersom hon är otroligt kreativ har hon muntrat upp mig med små kort, bokmärken och annat som har ramlat ner med posten i brevlådan. Jag kan inte säga hur mycket det har betytt när man kommit hem ifrån jobbet efter en skitdag och hitta nåt sånt i brevlådan.

Efter Sara ska jag till gymmet. Trodde aldrig att jag skulle längta till gymmet men nu gör jag fan det. Det har ju blivit min egentid när jag kan släppa allt med jobbet, allt privat, bara dra på mig mitt head set och köra. Själva träningen i sig är ju inte världens roligaste men den stunden egentid gör otroligt mycket. Sen att man mår bättre både fysiskt och psykiskt är ju inte heller fy skam.

Jag misstänker att jag inte kommer hinna tvätta när jag kommer hem, men det lär ju inte försvinna utan finnas kvar till en annan dag. Jag hann ju ändå få undan en hel del igår så det är ingen akut brådska. Jag skulle behöva bädda rent och tvätta de gamla sängkläderna men det kan jag som sagt göra en annan dag. Det jag däremot ska göra när jag kommer hem är att koka ägg till veckan som kommer. Slipper jag stå med det tidigt på morgonen innan jobbet när jag är trött som fan, för då glömmer jag det helt 50% av gångerna. Så bara göra det idag, ner med det i burkar och så är det klart.

Hur kan man bli annat än glad av det här?
(Visited 65 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com