Advertisements

Jag var nog lite effektiv ville jag påstå. Efter att jag hade varit iväg så marinerade jag köttet när jag kom hem, körde igång en maskin disk, rensade skafferi och frysarna och så satte jag mig och beställde mat för två veckor ifrån Ica Maxi. Jag upptäckte att de hade börjat med hemkörning, det hade de inte på den tiden jag alltid beställde online, så jag passade på att lägga en beställning så vi klarar oss fram tills dess att lönen kommer. Då blir det en ny beställning, för en månad. Då kan Leo och jag bara smita iväg till vårat Ica på fredag och handla det vi behöver till helgen, och så lite färskvaror. Så himla skönt att inte behöva tillbringa alla fredagseftermiddagar med att trängas med resten av stan för att handla.

Kvällen blev lugn. Leo och jag käkade och det var så gott. Vitlöksmarinerad fläskfilé, potatisgratäng och så sojabönor till. Leo, som har ätit dåligt under en period gick till och med och tog en portion till. Under tiden kollade vi på ett avsnitt av iZombie. När det var slut fixade Leo matlådor, jag fixade disken och så slängde han sig i soffan med serier och jag slängde mig i sängen med serier.

Eftersom det var hela två veckor sen Leo var sjuk sist är det ju klart att han är det nu. Han började bli hängig redan i fredags och jag hade ju hoppats att han skulle krya på sig under helgen, men icke. Så det blev vab idag. Leo hostar och snorar så jag har aldrig varit med om maken och har huvudvärk. Nu börjar jag att få huvudvärk och snora. Dock är det ju svårt att veta om det är allergin eller att jag börjar att bli sjuk som gör att jag snorar. Vi hoppas på att det är allergin.

Idag blir det lugnt eftersom jag inte heller mår 100%. Jag har inget speciellt planerat förutom att ta emot leveransen från Ica Maxi när den kommer i eftermiddag, och så ska vi hitta på nåt att äta också. Det är väl det som är planen för idag.

Kvällsmys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.