"> Effektiv söndag och vab på en måndag -

Effektiv söndag och vab på en måndag

Jag var nog lite effektiv ville jag påstå. Efter att jag hade varit iväg så marinerade jag köttet när jag kom hem, körde igång en maskin disk, rensade skafferi och frysarna och så satte jag mig och beställde mat för två veckor ifrån Ica Maxi. Jag upptäckte att de hade börjat med hemkörning, det hade de inte på den tiden jag alltid beställde online, så jag passade på att lägga en beställning så vi klarar oss fram tills dess att lönen kommer. Då blir det en ny beställning, för en månad. Då kan Leo och jag bara smita iväg till vårat Ica på fredag och handla det vi behöver till helgen, och så lite färskvaror. Så himla skönt att inte behöva tillbringa alla fredagseftermiddagar med att trängas med resten av stan för att handla.

Kvällen blev lugn. Leo och jag käkade och det var så gott. Vitlöksmarinerad fläskfilé, potatisgratäng och så sojabönor till. Leo, som har ätit dåligt under en period gick till och med och tog en portion till. Under tiden kollade vi på ett avsnitt av iZombie. När det var slut fixade Leo matlådor, jag fixade disken och så slängde han sig i soffan med serier och jag slängde mig i sängen med serier.

Eftersom det var hela två veckor sen Leo var sjuk sist är det ju klart att han är det nu. Han började bli hängig redan i fredags och jag hade ju hoppats att han skulle krya på sig under helgen, men icke. Så det blev vab idag. Leo hostar och snorar så jag har aldrig varit med om maken och har huvudvärk. Nu börjar jag att få huvudvärk och snora. Dock är det ju svårt att veta om det är allergin eller att jag börjar att bli sjuk som gör att jag snorar. Vi hoppas på att det är allergin.

Idag blir det lugnt eftersom jag inte heller mår 100%. Jag har inget speciellt planerat förutom att ta emot leveransen från Ica Maxi när den kommer i eftermiddag, och så ska vi hitta på nåt att äta också. Det är väl det som är planen för idag.

Kvällsmys
(Visited 59 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com