Advertisements

Sjukstugan fortsätter här hemma även om det går åt rätt håll. Så har jag tur kan jag jobba i morgon. Men det återstår att se.

Det blev en väldigt lugn dag här hemma igår. Leo satt mest och kollade serier på datorn och jag låg i soffan och pratade i telefon med kusinen. Var ute med lite sopor och det var väl typ den nyttan jag gjorde hemma. Har annat som behöver göras också men det får vänta tills jag blir piggare. Vilket jag hade hoppats att jag skulle vara idag, men icke.

Handläggaren från Socialtjänsten ringde igår och berättade att de beslutat sig för att inte inleda nån utredning. Eftersom barnen båda valt att inte ha med K att göra nu, och jag ändå inte hade låtit dem åka dit även om de ville, så finns det ingen anledning att utreda om barnen är trygga och säkra. Vilket jag visste att de skulle komma fram till.

Och så kom handlingen jag hade beställt ifrån Ica Maxi igår också. Slutsumman blev drygt 700 kr när de dragit bort lite rabatter och såna saker, och då har vi allt vi behöver fram tills lönen kommer. Helt klart värt det, och när lönen kommer tänker jag lägga en beställning för hela månaden. Jag har redan påbörjat den inköpslistan och så får man ju se vad de har för erbjudanden då också. Så räcker det med att Leo och jag går till våran Ica efter jobb och skola på fredagen och handlar lite färskvaror och det vi behöver inför helgen. Det sparar oss så mycket tid varje vecka att det helt klart är värt det.

Majas läkare ringde för uppföljning av medicinerna och hon hade även fått svar på Majas prover hon lämnade. Hennes blodvärden var inte bra alls. Så pass att läkaren skickade en akutremiss till barnkliniken så en specialist får titta på det och så får vi se vad de bestämmer sig för. Så de skulle ringa senare idag eller i morgon. Och de kan ge såna symptom som Maja har så Majas läkare ville först få upp hennes värden för att se att hennes mående inte har med det att göra.

Leo kom precis upp och säger att han mår lite bättre så det är ju skönt att det går åt rätt håll i alla fall. Då lever hoppet fortfarande om att jag kan jobba i morgon. Det är ju så himla tråkigt att bara vara hemma, även när man själv inte mår helt hundra.

Hur gårdagen tillbringades

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.