"> Svaret på socanmälan, sjukstuga och dåliga blodvärden -

Svaret på socanmälan, sjukstuga och dåliga blodvärden

Sjukstugan fortsätter här hemma även om det går åt rätt håll. Så har jag tur kan jag jobba i morgon. Men det återstår att se.

Det blev en väldigt lugn dag här hemma igår. Leo satt mest och kollade serier på datorn och jag låg i soffan och pratade i telefon med kusinen. Var ute med lite sopor och det var väl typ den nyttan jag gjorde hemma. Har annat som behöver göras också men det får vänta tills jag blir piggare. Vilket jag hade hoppats att jag skulle vara idag, men icke.

Handläggaren från Socialtjänsten ringde igår och berättade att de beslutat sig för att inte inleda nån utredning. Eftersom barnen båda valt att inte ha med K att göra nu, och jag ändå inte hade låtit dem åka dit även om de ville, så finns det ingen anledning att utreda om barnen är trygga och säkra. Vilket jag visste att de skulle komma fram till.

Och så kom handlingen jag hade beställt ifrån Ica Maxi igår också. Slutsumman blev drygt 700 kr när de dragit bort lite rabatter och såna saker, och då har vi allt vi behöver fram tills lönen kommer. Helt klart värt det, och när lönen kommer tänker jag lägga en beställning för hela månaden. Jag har redan påbörjat den inköpslistan och så får man ju se vad de har för erbjudanden då också. Så räcker det med att Leo och jag går till våran Ica efter jobb och skola på fredagen och handlar lite färskvaror och det vi behöver inför helgen. Det sparar oss så mycket tid varje vecka att det helt klart är värt det.

Majas läkare ringde för uppföljning av medicinerna och hon hade även fått svar på Majas prover hon lämnade. Hennes blodvärden var inte bra alls. Så pass att läkaren skickade en akutremiss till barnkliniken så en specialist får titta på det och så får vi se vad de bestämmer sig för. Så de skulle ringa senare idag eller i morgon. Och de kan ge såna symptom som Maja har så Majas läkare ville först få upp hennes värden för att se att hennes mående inte har med det att göra.

Leo kom precis upp och säger att han mår lite bättre så det är ju skönt att det går åt rätt håll i alla fall. Då lever hoppet fortfarande om att jag kan jobba i morgon. Det är ju så himla tråkigt att bara vara hemma, även när man själv inte mår helt hundra.

Hur gårdagen tillbringades
(Visited 86 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com