Advertisements

En dag hann jag vara på jobbet. En enda. Sen var det bara att anmäla VAB igen. Jag är inte heller helt pigg och med den hysteri som råder nu så är det väl lika bra att hålla sig borta från jobbet då. Annars blir man väl dränkt i handsprit om man visar sig och snorar lite.

Det blev en del telefonsamtal igår under dagen också. Först ringde läkaren på Barnkliniken. Han ville skicka Maja på mer prover, och kolla hennes nivåer av järn för det hade de inte gjort och han misstänkte att det är vad som ligger bakom hennes dåliga värden. Sen hade hon D-vitaminbrist också. Så han skrev ut både järntabletter och D-vitamin hon kunde hämta ut. Och så var hon och lämnade prover också. Hör vi ingenting var hans misstanke rätt och då ska hon bara fortsätta att äta dem som vanligt, gå på nya provtagningar om fyra veckor och så äta medicinen i totalt tre månader. Var hans misstanke fel och det är nåt annat skulle han höra av sig.

Sen pratade jag med BUP om Leo och fick svara på tusen frågor. Han har ju varit med om rätt mycket senaste månaderna som kan få vem som helst att må dåligt så hon skulle lämna över det till akutteamet så han slipper deras långa väntetid. Så nu väntar vi på tid dit också. Alltid är det nåt som måste styras upp känns det som. Så kom i alla fall Leos kallelse till läkaren hos Habiliteringen för medicinering för sömnen. Så det går åt rätt håll med allt i alla fall.

Idag får det bli en snabb tur till affären. Mjölk till kaffet i morgon är ett måste och det finns inte. Så bara att ge sig ut hur hängig man än är. Som tur är så är det inte så  långt så det är snabbt gjort. Det är typ det jag har planerat idag. Huvudet och bihålorna värker så det lär inte bli så mycket mer än så gjort. Ska nog tillbringa dagen mest i soffan.

Dagens utsikt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.