Advertisements

Ja inte blev det mycket gjort igår inte. Jag var och handlade, fixade middag och tog hand om disken efter maten. Resten av dagen låg jag i soffan. Jag övervägde en sekund att gå till gymmet, bara för att jag saknat det så mycket nu när jag inte tränat på en vecka, men jag får vara duktig och lyssna på kroppen helt enkelt.

Jag tror inte att det blir så mycket mer gjort idag heller, jag mår ungefär likadant. Jag har ju saker som skulle behöva göras, men det får nog vackert vänta. Det vi har planerat idag är att gå och handla till helgen lite senare. Det blir nog Buffalo Wings till middag, det är enkelt att bara kasta ner i airfryern och vänta på att det ska bli klart. Eller om vi ska ta nuggets istället. Jag låter Leo välja.

Resten av helgen blir nog precis lika lugn som veckan än så länge har varit. Min plan är att ta det så lugnt jag bara kan så att jag är tillräckligt frisk att kunna jobba på måndag. Jag är så trött på att bara går hemma, men har inte riktigt nån energi till mer än så. Igår när jag var och handlade kändes det helt ok så jag tänkte att när jag kom hem skulle jag ta itu med att städa sovrummet. Problemet var att när jag kom hem, och gick upp för trapporna, blev jag kallsvettig och andfådd så det var ju bara att glömma. Det fick bli soffan helt enkelt. Så det lär väl bli samma sak idag också misstänker jag.

Hela Sverige just nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.