"> Nu vill vi gärna bli lite friska -

Nu vill vi gärna bli lite friska

Ja inte blev det mycket gjort igår inte. Jag var och handlade, fixade middag och tog hand om disken efter maten. Resten av dagen låg jag i soffan. Jag övervägde en sekund att gå till gymmet, bara för att jag saknat det så mycket nu när jag inte tränat på en vecka, men jag får vara duktig och lyssna på kroppen helt enkelt.

Jag tror inte att det blir så mycket mer gjort idag heller, jag mår ungefär likadant. Jag har ju saker som skulle behöva göras, men det får nog vackert vänta. Det vi har planerat idag är att gå och handla till helgen lite senare. Det blir nog Buffalo Wings till middag, det är enkelt att bara kasta ner i airfryern och vänta på att det ska bli klart. Eller om vi ska ta nuggets istället. Jag låter Leo välja.

Resten av helgen blir nog precis lika lugn som veckan än så länge har varit. Min plan är att ta det så lugnt jag bara kan så att jag är tillräckligt frisk att kunna jobba på måndag. Jag är så trött på att bara går hemma, men har inte riktigt nån energi till mer än så. Igår när jag var och handlade kändes det helt ok så jag tänkte att när jag kom hem skulle jag ta itu med att städa sovrummet. Problemet var att när jag kom hem, och gick upp för trapporna, blev jag kallsvettig och andfådd så det var ju bara att glömma. Det fick bli soffan helt enkelt. Så det lär väl bli samma sak idag också misstänker jag.

Hela Sverige just nu
(Visited 53 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com