Advertisements

Det här är typ första dagen på en vecka som jag inte vaknar med huvudvärk. Jippi! Sen om den kommer under dagen är en annan femma. Det återstår att se. Dock är jag fortfarande snorig så vi får se hur det blir med jobb på måndag, vågar inte visa mig där om jag fortfarande är lite snorig. Då får väl alla panik.

Igår blev det inte så mycket gjort hemma. vi var och handlade till helgen och när jag kom hem hade jag tänkt att ta itu med sovrummet. Men blev helt svettig och andfådd av trapporna, fortfarande, så det var ju bara att glömma. Det blev soffan istället tills det var dags att fixa mat.

Leo valde nuggets till middag så i med dem i airfryern och sen bara att sätta sig och vänta på att den skulle pipa och att allt skulle vara färdigt. Det är helt klart nånsin den bästa present jag någonsin har fått. Medans vi åt kollade vi ett avsnitt av iZombie som vanligt och sen bäddade jag ner mig i sängen med serier eftersom att Leo skulle kolla på Talang. Klockan var väl nånstans runt midnatt när jag somnade.

Och sov som en kratta. Jag tror att jag har vaknat fyra eller fem gånger inatt. Visst, jag brukar vakna, nån enstaka gång, men inte så här ofta. Så jag är ju inte världens mest pigga idag kan jag inte påstå.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Om huvudvärken håller sig borta kanske jag faktiskt äntligen tar itu med sovrummet. Och om orken finns. Jag känner mig så pigg så, så länge jag inte gör nånting, men vid minsta lilla ansträngning så rinner svetten. Jag skulle behöva gå igenom matlådorna i frysen också och se vad vi faktiskt ska ha kvar och vad jag kan kasta. Men innan jag gör nånting alls ska jag i lugn och ro dricka upp mitt kaffe.

Dagens sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.