Advertisements

Ingen var ju gladare än jag igår när jag vaknade utan huvudvärk och med energi. Och Leo är frisk så han kan gå till skolan på måndag och jag kan gå till jobbet. Efter att ha varit så gott som isolerade hemma i en vecka kändes det oerhört skönt. Men trodde jag verkligen på den själv? Att det äntligen skulle vara över?

Jag satte igång en disk hemma, tvättade, bäddade rent och röjde i sovrummet. Jag kom halvvägs innan huvudvärken slog till, jag hostade och nös typ konstant och febern kom krypande. Jaha, inget jobba på måndag alltså. Sista tvätten orkade jag inte ens hänga utan den får jag tvätta om idag. Leo var snäll och fixade middagen så slapp jag i alla fall att tänka på det. Medans vi åt kollade vi som vanligt på iZombie och efter det fixade jag disken och sen kröp jag ner under täcket med feberfrossa.

Idag vaknade jag lite piggare, men tror inte på en sekund att jag kommer att kunna jobba på måndag för jag har fortfarande feber. Så tills i morgon är jag nog inte helt frisk nej. Men jag tänkte att jag skulle, i lugn takt, fortsätta med sovrummet idag. Och så måste jag till affären också. Ska jag gå efter hur länge Leo var sjuk så är det här bara början. Och eftersom jag varit hemma med honom är det nog rätt så garanterat han som har smittat mig. Kan ju inte påstå att jag har lust att vara hemma en vecka till men vad ska man göra?

Sjukstugan fortsätter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.