Advertisements

Leo var pigg och glad igår och gick till skolan idag. Jag var inte pigg och glad så jag går ingenstans idag. Dock sov jag inte lika mycket som jag gjort tidigare och är enbart lite frusen så det går åt rätt håll för mig också.

Jag smet iväg till affären en snabbis igår för att handla på mig så att jag klarar mig till fredag när vi ska handla nästa gång. Det kan hända att en bägare glass fick följa med hem också. När man är sjuk så får man äta glass, det är sen gammalt. Men det var typ enda nyttan jag gjorde igår också. Nej, jag hängde ju tvätt också. Det tog fem minuter och gjorde mig sjukt andfådd. Det var då jag kom fram till att jag nog skulle ta det lugnt resten av dagen.

Idag tänkte jag, om jag fortsätter att vara bara lite frusen och täppt i näsan, ta det sista i sovrummet som jag skjutit på i flera dagar. Jag började ju för några dagar sen men blev inte klar. Golven är kvar. Så förhoppningsvis orkar jag det idag. Sen har jag lite sopor jag behöver gå ut med och liknande. Jag är så sjukt trött på att vara hemma, speciellt när jag inte orkar nånting alls. Jag vill vara pigg och ha energi och gå till jobbet! Först var jag ju hemma med Leo, sen smittade ju han mig så nu har jag varit hemma sammanlagt sju dagar av åtta. Det suger rätt så rejält.

När man är sjuk får man äta glass i sängen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.