"> En av två är i alla fall frisk -

En av två är i alla fall frisk

Leo var pigg och glad igår och gick till skolan idag. Jag var inte pigg och glad så jag går ingenstans idag. Dock sov jag inte lika mycket som jag gjort tidigare och är enbart lite frusen så det går åt rätt håll för mig också.

Jag smet iväg till affären en snabbis igår för att handla på mig så att jag klarar mig till fredag när vi ska handla nästa gång. Det kan hända att en bägare glass fick följa med hem också. När man är sjuk så får man äta glass, det är sen gammalt. Men det var typ enda nyttan jag gjorde igår också. Nej, jag hängde ju tvätt också. Det tog fem minuter och gjorde mig sjukt andfådd. Det var då jag kom fram till att jag nog skulle ta det lugnt resten av dagen.

Idag tänkte jag, om jag fortsätter att vara bara lite frusen och täppt i näsan, ta det sista i sovrummet som jag skjutit på i flera dagar. Jag började ju för några dagar sen men blev inte klar. Golven är kvar. Så förhoppningsvis orkar jag det idag. Sen har jag lite sopor jag behöver gå ut med och liknande. Jag är så sjukt trött på att vara hemma, speciellt när jag inte orkar nånting alls. Jag vill vara pigg och ha energi och gå till jobbet! Först var jag ju hemma med Leo, sen smittade ju han mig så nu har jag varit hemma sammanlagt sju dagar av åtta. Det suger rätt så rejält.

När man är sjuk får man äta glass i sängen

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com