Advertisements

Gissa vem som ska jobba i morgon? Ja, ni gissade rätt. Lilith är äntligen tillräckligt frisk för att jobba i morgon har jag bedömt. Ingen feber, värk i muskler och leder, ingen huvudvärk, inte överdrivet trött vilket jag märkte när jag vaknade halv sju och var pigg. Så yes, i morgon slipper jag äntligen att vara hemma!

Igår fixade jag äntligen det sista i sovrummet. Och det finns ju knappast något bättre än att lägga sig på kvällen i ett sovrum som doftar nyskurat. Det är en sån oerhörd tillfredsställelse. Jo, jag vet, jag är lite störd. Lagom tills jag var klar fick Maja för sig att hon skulle raida min bokhylla. Hon skulle fått sex stycken böcker, det slutade med lite mer än så. Och i söndags fick hon hela Sagan om Isfolket av mig så allt som allt har hon på två dagar fått 73 böcker. Ungen var mer än nöjd. Och det är jag också för nu får jag plats med så mycket fler böcker.

Kvällen blev lugn. Vi åt och kollade ett avsnitt av iZombie samtidigt. Sen kröp jag ner under täcket i mitt nyskurade sovrum med mina serier och bara njöt. Somnade strax innan midnatt och har sovit bajs rent ut sagt. Vaknat konstant. Det var därför jag gav upp vid halv sju. Visst, jag var hyfsat pigg men jag hade lätt kunnat somna om ändå. Men nej, jag kan lika gärna gå upp.

Medans jag väntade på att morgonkaffet skulle bli klart passade jag på att deklarera och det var helt klart en godkänd summa jag kommer att få tillbaka. Sen ska jag även passa på att förnya bostadsbidraget också, det börjar att bli dags för det. Sen har jag lite att fixa med hemma och sen får det nog bli gymmet tror jag. Komma ut och se lite folk, andas lite frisk luft. Och kroppen skriker efter träning nu när jag inte tränat på tre istider.

4 Comments

  1. Svar: Vad härligt att ni mår bättre nu, och har blivit friska. Så skönt med frisk luft också och att få komma ute lite. Det är något man längtar efter lite extra när man sitter inne så mycket som nu. Åh, är ditt gym öppet fortfarande? Har läst om så många som har stängt ner tillfälligt.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.