"> Paddor på jobbet, glutenallergi och äntligen helg -

Paddor på jobbet, glutenallergi och äntligen helg

Fy fan vilken arbetsvecka det har varit, helt otroligt. Så himla glad att den är över, men mindre kul att allt börjar om igen på måndag. Och allt beror på en person vi kan kalla Paddan. Paddan ser till att göra sig inblandad och få inflytande över allt på jobbet, även som hon inte har med att göra. Nu har hon blandat sig i så mycket att det är totalt kaos och det knappt går att jobba. I går fick jag två utbrott på tio minuter, tack vare sånt hon lyckats få inflytande över och som hon inte har med att göra, och inte vet hur hon ska hantera. Vilket går ut över mitt arbete. Jag har väl aldrig letat nytt jobb så intensivt som jag har gjort den här veckan.

Tre pass på gymmet har jag hunnit med också, men jag tror nog att jag ska försöka att få in ett pass i helgen också. Det är ju så bra mot frustration och är det nåt jag är nu, tack vare Paddan, så är det frustrerad. Idag tänkte jag ta ut min frustration på tvätten, så det får nog bli gymmet i morgon.

Majas läkare från Barnkliniken ringde också med resultatet på hennes blodprov. Hon är tydligen glutenallergiker. Så jag var världens mest elaka mamma och skrattade rätt gott när jag berättade det för henne. Det är nämligen, enligt henne, den mest osexiga diagnos som finns. Värre än att vara pollenallergiker tydligen. Jag föreslog att hon kunde sätta en påse över huvudet när hon går ut. 🙂 Så hon ska gå och lämna ett nytt blodprov nästa vecka, bara så de får bekräfta provsvaret och efter det kommer hon att bli kallad dels till dietist men även en mag- och tarmspecialist.

Efter jobbet igår gick jag hem och väntade in Leo, och så gick vi till affären och handlade det vi behövde inför helgen. Jag har ju turen att jag har en son som älskar att packa upp, så det slipper jag ju alltid när vi har handlat. Förutom storhandlingen som kräver en viss organisering, den sköter jag gärna själv. Så medans han packade upp hoppade jag i myskläder och placerade mig i soffan en stund i väntan på att det skulle bli dags att laga mat.

Maten var väldigt enkel, som alltid på fredagar. Buffalo Wings ner i airfryern och så potatisgratäng i ugnen och så kunde vi äta sen. Leo kände inte för att kolla på iZombie så vi kollade på Deep blue sea istället. Det är en av mina favoriter när det kommer till hajfilmer och jag kan nog se den ungefär hur många gånger som helst.

När vi var klara fixade jag disken och sen kröp jag ner under täcket med mina serier. Men det gick inte riktigt som jag tänkt. Ena serien hade ljudet från nån helt annan serie och den andra hade inget ljud alls. Så det var bara att sätta sig och försöka hitta andra filer som funkade. Vilket jag gjorde efter mycket om och men. Så till slut fick jag mina serier som var typ kvällens räddning efter den skitdag jag hade haft med Paddan, och allt annat.

Idag blir det fullt fokus på tvätten. Alla tvättkorgarna svämmar över. Har tvättat lite i veckan men det är svårt att hinna med de dagar jag tränar efter jobbet, vilket är de flesta förutom när jag har jouren och på fredagar när vi ska handla. Och på fredagar hinns det inte heller med, så då återstår bara den dagen jag har jouren, och på helgen. Så om jag ägnar en hel dag på helgen åt att tvättta undan allt (tack gode gud för att man har flera tvättställningar) så kan jag ägna den andra dagen åt precis vad jag vill. Vilket oftast brukar bli en omgång på gymmet och sen inte så mycket annat.

När man måste gå och prata med Paddan
(Visited 81 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com