Advertisements

Fy fan vilken jävla skitvecka rent utsagt. Jag har varit tvungen att fatta det svåraste beslutet i hela mitt liv. Och även om jag vet att jag har fattat rätt beslut mår jag skit ändå. Antingen så gör jag ingenting och ser på hur en av de människor jag älskar mest i hela världen förstörs och sakta men säkert glider bort ifrån oss, eller så jag gör något åt det, vilket kommer att leda till att hen mest troligt kommer att hata mig över allt annat, men jag ger hen en chans till ett bättre liv där hen kan bli lycklig. Där är valet inte så svårt, inte för mig. Jag måste göra något, och så får hen hata mig hur mycket hen vill. Om det leder till ett bättre liv för hen så får jag ta att jag inte är vatten värd.

Att skolan ringde om att Leo inte mådde bra igår och var tvungen att gå hem kunde alltså inte kommit mer lägligt än så. Jag fattar själv inte hur jag har kommit upp ur sängen varje morgon och fixat att vara på jobbet för att se gå hem till Leo, se till tvätt, mat, hänga med Leo osv osv. När allt jag bara vill göra är att dra täcket över huvudet och inte komma fram igen förens allt är över. Vilket så klart är omöjligt att göra.

Så vid tio sjukanmälde jag VAB och gick därifrån. Jag kom hem till en Leo med glansiga ögon och varma kinder. Fan vad kul det vore om den ungen nån gång kunde vara frisk en hel månad haha. Han bäddade ner sig i sängen med serier och jag lade mig i soffan under filten med en katt i knät. Världens bästa terapi. Där låg jag så länge att jag helt glömde bort fisken som låg på diskbänken och skulle in i kylen. Så den vågade vi inte äta när den legat framme hela dagen, den luktade inte som den skulle.

Vi rotade i frys och skafferi och kom fram till att det fick bli Buffalo wings, ris och sås. Trots att Leo var hängig, och han har ätit så dåligt över lag sista tiden, var det tydligen tillräckligt gott för att han skulle ta en portion till. När vi hade ätit klart, och kollat klart på iZombie tog han över tvn och jag gick in och lade mig i sängen med mina serier. Klockan var nog inte ens tio när vi båda kröp ner i var sin säng och sade god natt.

Idag blir det veckohandling. Hur pigg Leo är vet jag inte, så vi får se om han vill följa med. Annars är det ju inte så mycket vi ska ha så det fixar jag ju utan problem själv. Förutom det har jag väl inga större planer. Jo, vi kanske borde få månadshandlingen överstökad också så behöver vi inte tänka på det mer. Men den stora frågan är ju om de har nån hemkörning i helgen eller om alla tider redan är tagna så det blir leverans nästa vecka.

Hur torsdagen tillbringades

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.