Advertisements

I veckan som var hade Leo både möte på BUP och habiliteringen. BUP kom fram till att han ska få gå till en psykolog så han har tid där den sjätte Maj. Habiliteringen gick också bra, han fick två olika sorters Melatonin utskrivet. En som ska hjälpa honom att somna och en depot tom ska se till att han inte vaknar under natten. Och det verkar faktiskt funka. Han tar sin medicin som han ska och sover oftast hela natten. Ingen är gladare än jag över det.

Idag ska jag ner och fixa naglarna, äntligen, och sen blir det en tur till gymmet. Så fort Leo är frisk ska han med till gymmet för att provträna. Läkaren på Habiliteringen tryckte på att med Leos problematik där hans muskler aldrig är avslappnade är det viktigt att han har en aktivitet som kör slut på musklerna så de inte har något annat val än att slappna av för att de inte orkar spänna sig mer. Bollsporter är ju bara att glömma då han är bollrädd. Ja, allt i grupp går bort då han inte gillar att vistas tillsammans med folk han inte känner. Så jag föreslog gymmet som ett alternativ och han gick med på det.

Jag lär nog vara hemma strax innan det är dags att börja med maten, som jag ännu inte har kommit på vad det blir. Jag funderar på hämtmat. Av ren lathet. Jag vill ju ha en dag på helgen där jag bara latar mig och så blir det ju inte den här helgen eftersom att jag ska iväg idag och därför får ta tvätt och städning i morgon. Så då kan jag i alla fall lata mig vad gäller maten idag.

När jag skulle storhandla igår hade de inte en lucka för utkörning på flera veckor. Så jag tänkte att istället för Ica Maxi får jag väl ta Ica Ekängen, men det var samma sak där. Däremot hade de luckor för avhämtning så jag ringde pappsen och frågade om han hade lust att köra mig på måndag eftermiddag, vilket han sa ja till. Sen var det bara att köra igång och klicka i varor på löpande band. Det var ju bra många år sen jag månadshandlade så jag har ju totalt glömt hur man gör. När jag tyckte att jag var klar var jag bara uppe i ca 2000 kr och jag vet att allt vi behöver på en månad minus färskvaror blir mer än så. Så med hjälp av Leo och kusinen, och att bara bläddra igenom hemsidan fick vi ihop varor för ca 1000 kr till och sen var jag nöjd. Har jag glömt något är det ju inte värre än att jag tar det med veckohandligen.

Ser fram emot den här synen på måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.