Advertisements

Innan jag åkte ner på stan igår för att fixa naglarna och köra ett pass på gymmet så roade jag mig med att rensa frysarna. Dels hade vi massor som var supergammalt, och så hade vi hur många matlådor som helst som också var supergamla. Jag tömde säkert 30 matlådor, och hur mycket annat som helst åkte också. Sånt jag inte ens kunde komma ihåg när vi hade köpt så jag misstänker att vi har fått det med matkassen från Ica för typ hundra år sen. Bort med det bara! Leo var snäll och hjälpte mig att gå ut med allt till soprummet. Så nu är vi redo för att få hem storhandlingen i morgon eftermiddag.

Sen var det dags att åka ner på stan och fixa naglarna. De tre första färgerna jag valde hade de inte så de fick bli nån mörkblå metallic som skiftar i svart. Jag fick tjejen som är snabb, det tar aldrig längre än 40 minuter när hon fixar mina naglar. Tyvärr, eftersom hon är så snabb, är det svårt att vara försiktigt så man blir skinnflådd på huden närmast naglarna. Men jag var nöjd när hon var klar och begav mig till gymmet.

När jag kom dit var jag helt ensam, och som mest var vi tre där samtidigt. Vilket också betydde att man slapp stå och vänta på maskiner så jag blev klar rätt fort. Fick dock vänta tjugo minuter på bussen hem, i tunna träningskläder, när det var mulet, kallt och blåsigt så jag var rätt frusen när jag kom hem. Så det var bara att hoppa in i en varm dusch och stå där och tina upp ett tag.

Leo var iväg med kompisar och när han kom hem beställde vi mat. Sallad som vanligt för honom och kebab för mig den här gången. Jag är så trött på pizza. Vi kollade ett avsnitt av iZombie samtidigt som vi åt. När avsnittet var slut tog Leo över tvn och jag kröp ner i sängen med serier. Varvade serietittande med att köra igång en disk med tomma matlådor från frysen och hann under kvällens gång få bort de flesta från diskhon. Nu är det bara några stycken kvar som jag kan ta med dagens disk efter middagen.

Vad jag ska roa mig med idag vet jag inte riktigt. Lite småfix hemma får det bli, eventuellt att jag bäddar rent också och kör en omgång sängkläder. Måste tvätta jobbkläderna också så de hinner torka tills i morgon. Men först ska jag bli klar med kaffet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.