Advertisements

Vi har ju rätt stränga regler på jobbet nu (eftersom att vi jobbar med riskgrupper) så att vid minsta lilla symptom när vi i vanliga fall skulle ha gått och jobbat ska vi nu försöka att arbeta hemifrån. Problemet är att jag, med de arbetsuppgifter jag har, inte kan göra det. Så chefen sa åt mig att sjukanmäla mig och gå hem och inte komma tillbaka förens jag har varit symptomfri i två dagar. Det känns ju sådär lagom kul att behöva göra när man är pigg, bara lite hostig och snorig. Men det är bara att göra helt enkelt. Enda som faktiskt är störande är huvudvärken men det kan ju två Alvedon råda bot på.

Igår när jag var på väg hem på mina vanliga lunchpromenad ringde de från Electrolux och ville komma och byta ut min kyl och frys. Och man vet att man är vuxen deluxe när det känns som högsta vinsten att få nya vitvaror. Så hem och tömma kylen (frysen var redan tömd) och så vänta på att den nya kylen och frysen, vänta på att de skulle installera allt så att jag kunde ställa in allt i min nya kyl. Leo har idiotförklarat mig typ tio tusen gånger redan för att jag varje gång jag går förbi i köket tittar och säger ”men visst är den fiiiiin”. För ja, jag är överlycklig över mina nya vitvaror.

Idag tänkte jag roa mig med städ och tvätt. Senare ikväll kommer det en som ska köpa min crosstrainer. Så är jag av med den. Jag behöver ju inte den nu när jag tränar minst tre gånger i veckan. Så den står mest och tar upp plats och samlar damm.

Hur man gör Lilith lycklig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.