Advertisements

Finns det egentligen nåt mer tråkigt än att vara hemma en hel dag när man känner sig pigg och frisk? Hyfsat pigg och frisk i alla fall. Jag roade mig med att tvätta, dammsuga och skura golven i största delen av lägenheten. Badrummet fick vänta, det tänkte jag ta från golv till tak någon annan dag. Sista tvätten får jag dock tvätta om idag för den glömde jag helt bort att hänga när den var klar, det kom jag på när jag gick in för att borsta tänderna innan jag skulle lägga mig. Bra jobbat Lilith.

Leo går ju bara halvdagar i skolan nu, de har så otroligt hög frånvaro på hela skolan. Så efter skolan åkte han ner på stan med några kompisar och shoppade lite och kom hem helt överlycklig och visade upp vad han hade köpt. Sen efter han hade ätit nudlar försvann han in på rummet för att städa.

Crosstrainern är äntligen såld också, nu slipper den stå i vardagsrummet och ta upp plats. Känns ju onödigt att den står där och inte blir använd. Han som köpte den påpekade att de andra begagnade de sett har legat på runt 1500 kr, vilket man i princip kan få en ny för ifrån rätt affär. Jag var ju inte ens i närheten av att begära så mycket, mest för att jag köpte den för typ 300 och för att jag ville bli av med den snabbt.

Jag hade helt fått för mig att det var tisdag och frågade Leo om det var något han var speciellt sugen på till middag, vilket han inte var, så jag tänkte göra köttfärssås. Tills han påminde mig om att det var ju onsdag och alltså skulle vi äta matlådor. Vilket han inte var sugen på, så han erbjöd sig att laga mat. Vilket han självklart får göra. Så korv, mos och massor med grönsaker blev det. Till det kollade vi ett avsnitt av iZombie, som alltid.

Efter jag hade fyllt diskmaskinen och fixat i ordning köket kröp jag ner i sängen med mina serier, Leo ockuperar ju tvn varje kväll så kan inte ligga i soffan och kolla. Vid tio gav jag upp och lade mig för att sova. Och har sovit skit inatt. Massor med skumma drömmar, vaknat konstant känns det som så jag är inte världens piggaste idag. Planen igår var ju att jag skulle åkt ner på stan idag, måste köpa en sophink till badrummet, men det får nog vänta. Ska tvätta det sista och bädda rent istället, det låter som en lagom ansträngning idag.

Kvällsnöje

2 Comments

  1. Jag har också sovit dåligt de senaste dagarna och drömt konstigt. Till och med vakant upp av drömmarna. Undrar om det är kroppens sätt att hantera all info som vi får in nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.