Advertisements

Gud så uttråkad man kan bli av att bara vara hemma när man egentligen kan gå och jobba. Igår passade jag på att köra några maskiner tvätt, prata i telefon med kusinen som är hemma av precis samma anledning som jag i stort sett, kolla skräp på tv och till slut hamnade jag framför bloggen med en kaffe. Och blev sittande några timmar och ni ser nu slutresultatet. Det är några få detaljer jag inte riktigt är nöjd med men som jag inte lyckades lösa ens med googles hjälp så det får vara som det är. Det är nog nåt som stör mig mer än er i alla fall.

När Leo kom hem hamnade han i köket med te och dator. Själv blev jag klar vid datorn strax innan det var dags att börja med maten. Eftersom jag hade köpt ett storpack köttfärs som behövde delas upp och frysas in så fick det bli köttfärssås till middag. Som vanligt när vi åt blev det ett avsnitt av iZombie till. Sen var det dags att fixa kök och disk efter avsnittet och sen tog Leo över tvn och jag placerade mig i sängen med mina serier.

Och hade såna problem. Först kollade jag på det senaste avsnittet av The Magicians och det flöt på bra. När det var slut tänkte jag börja beta av alla säsonger jag har av Once Upon A Time men där ville det sig inte alls. Varje avsnitt laggade och hackade så det var bara att ge upp, försöka hitta alla säsonger i ett annat format och så kolla på nåt annat istället under tiden så det fick bli senaste avsnitten av Criminal Minds som samlats på hög de sista typ två säsongerna.

Duktiga Lilith glömde även bort att ta sin medicin. I vanliga fall tar ju jag min samtidigt som Leo tar sin första men eftersom jag ändå inte skulle gå upp halv sex idag såg jag ingen anledning att ta den så tidigt utan tänkte skjuta på det typ en timma. Det blev tre timmar istället. Kom på det när jag skulle gå ut och röka vid tio så jag tog dem då.

Idag kommer kattmaten jag beställde förra veckan. Jag älskar att Zooplus har hemleverans som alternativ. Perfekt när man beställer tungt. Som jag gjorde den här gången, 10 kg kattmat är ju inget man vill släpa hem ifrån affären direkt. Det har jag fått göra en gång och det gör jag aldrig igen. Det är så enkelt att bara logga in i Postnords app och boka in dag och tid när de ska komma och lämna det.

När kattmaten har kommit är det dags för oss att ge oss av till Ica för att handla lite färskvaror och sånt vi behöver inför helgen. Jag har varit så sugen på något gott hela veckan så det lär nog följa med något sånt hem också misstänker jag. Trots att jag inte tränat en enda gång den här veckan. Men det tänkte jag ta igen nästa vecka.

Kvällen kommer, som vanligt, att bli lugn. Leo lär ockupera tvn i vardagsrummet så jag kryper ner i sängen med Roxy i sovrummet och kollar serier innan det är dags att sova. Det är min egentid. På kvällen, i sovrummet, med ett tänt ljus med min favoritdoft från Yankee Candle på nattduksbordet.

Bästa tiden på dygnet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.