Advertisements

Jag blev glatt förvånad igår när mitt paket med kattmat kom. Det skulle komma mellan 13-15 vilket brukar betyda att det kommer närmare 15, ibland senare. Men inte igår, då var de här redan innan klockan 14 vilket betyder att vi kom iväg till affären tidigare än vad jag hade trott. Vi handlade det vi behövde till helgen, gick till apoteket och hämtade även ut paket. Sen kunde vi äntligen gå hem.

Leo ville som vanligt packa upp allt och det fick han mer än gärna göra. Jag förstår inte hur han kan tycka att det är så kul att göra. Men vill han så får han så varsågod. För mig blev det soffan i väntan på att det skulle bli dags att laga mat. Den här gången blev det inte iZombie till maten utan vi hade tvn igång istället. Vi hade fastnat där båda då så vi ville fortsätta att titta.

Efter att disken var fixad kröp jag ner i sängen med mina serier. Och bröt ihop rätt så rejält. Jag brukar kunna hålla det borta men igår kväll gick det inte. Det blev så påtagligt att en av de viktigaste pusselbitarna i mitt liv fattas, och nog alltid kommer att göra det. Och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag kan inte hantera det. Inte alltid, inte igår.

I tre timmar höll jag på, sen var jag tvungen att gå upp och säga åt Leo att det var dags att ta medicinen. Och han frågade direkt varför jag hade gråtit och sa att det syns på mina ögon när jag frågade vad han pratade om. Sa att det är allergin som spökar och så var det inte mer med det.

Jag sov riktigt illa. Visst att jag brukar vakna några gånger under natten oftast men somnar snart om. Inte inatt. Jag låg vaken någon timma, sov typ 20 minuter och så höll det på så jag är inte världens piggaste idag. Men har inte så mycket som måste göras här hemma så det gör inte så mycket. Jag ska typ gå ut med sopor och sen laga mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.