Advertisements

Lite nytta fick jag gjort igår minsann. Jag bäddade rent, och fick Leo att också göra det, och så tvättade jag alla sängkläder, vek undan den rena tvätten, gick ut med sopor, rensade kattlådorna och lite annat smått och gott. Så fick jag i alla fall lite tid att gå.

Jag blev väldigt förvånad igår när jag kollade igenom Leos kallelse till Habiliteringen jag inte kunde lyckas lista ut varför han fått. Insåg att jag bara kollat ena sidan när den kom så jag kollade andra sidan. Där stod det att de fått en remiss för utredning om autismspektrum/asperger. Dels undrar jag vem som skickat den remissen, för det stod inte, och för det andra är han ju redan utredd för flera år sen. Asperger är ju knappast en diagnos som växer bort. Så det får jag ringa på måndag och kolla upp hur sjutton de tänkt där. Ska han utredas för en diagnos de redan utrett och konstaterat? Det låter ju som slöseri med tid för alla inblandade tänker jag.

Leo hade en kompis över ett tag. Först var de ute och efter ca en timma kom de in och satte sig i köket och kollade på gamla bilder. Själv satt jag nerbäddad i soffan med mensvärk och hade inte alls någon lust att ställa mig vid spisen. Men det var bara att göra, vi måste ju äta.

Kvällen blev lugn. Vi käkade och kollade iZombie. Sen fixade Leo matlådorna och jag fixade disken och sen tog vi kväll. Leo i soffan och jag i sängen med mina serier och katterna. Vi somnade väl runt midnatt.

Vid klockan två vaknar jag av den värsta mensvärken jag har haft på länge. Det gör så ont att svetten bara rinner och min t-shirt är genomblöt. Stapplar upp, petar i mig en Diklofenak och går och lägger mig igen och väntar på att tabletten ska verka. I fosterställning för det gör så ont att jag inte kan räta ut benen. När den väl ger effekt kan jag somna om igen.

Vaknar igen strax innan klockan nio och är ju inte helt pigg men klockan är tillräckligt för att gå upp. Idag lutar det åt att jag städar badrummet. Igår fick jag Leo att plocka undan allt han lagt på tvättmaskinen så nu går det ju faktiskt att städa där inne. För jag vägrar att stå och plocka med hans grejer, speciellt när det är grejer som inte ens ska vara i badrummet till att börja med.

Jag hade ju planerat att gå till jobbet i morgon, men det är ju bara att glömma. Jag hostar fortfarande och så länge jag gör det är jag inte välkommen dit. Plus att jag ska ha varit symptomfri i två dagar också så det ska ju bli spännande att se hur lång tid det tar. Jag är redan sjukt trött på att gå hemma så jag hoppas att det inte tar allt för lång tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.