Advertisements

Det finns ju inte så mycket att göra när man är hemma förutom att typ städa, så igår fick badrummet sig en omgång. Det var typ sista rummet här hemma som behövde det. Så det skurades från golv till tak, rensade ut sånt som inte skulle vara där och fick allmän ordning. Jag skurade till och med behållaren för tvättmedel och sköljmedel som finns i tvättmaskinen, med en tandborste. På den nivån städades det. Då är man bra uttråkad.

Eftersom det var söndag var det matlåda som gällde. Vilket tydligen inte passade herr Leo som klagade på att det inte fanns något gott, trots att typ hälften av matlådorna är sånt som han lagat. Så han försökte få äta nudlar, vilket den elaka mamman sa nej till. Så det slutade med att han, som klagat när vi ätit fisk, ställde sig och lagade fisk och mos. Men då fick han i alla fall i sig mat.

Kvällen tillbringades som vanligt i sängen med serier tills det var dags att sova. Leo ockuperade som vanligt tvn och Netflix tills det var dags att sova.

Min plan var ju att gå till jobbet senast onsdag. Den planen fick jag stryka eftersom jag vaknade genomförkyld. Och jag ska ha varit symptomfri i två dagar innan jag är välkommen tillbaka. Och tror inte att jag kommer att vakna helt symptomfri i morgon. Det går ju inte framåt för fem öre, snarare bakåt. Gick hem från jobbet med enbart lite hosta, nu är jag, efter några dagar hemma, genomförkyld.

Idag tänkte jag roa mig med att vårstäda balkongen eftersom det är strålande solsken och varmt. Den behöver sin vårstädning och jag kan lika gärna passa på när jag är hemma. Igår var ju planen att jag skulle till gymmet idag, men tror att jag hoppar över det när jag mår såhär. Känns som att städa balkongen får bli tillräckligt med träning när jag hostar och snorar.

Jag ringde Habiliteringen idag för att fråga om varför Leo ska utredas för nåt han redan är utredd för. Det kunde hon inte svara på, men tyckte också att det lät konstigt eftersom det är en diagnos som inte växer bort. Jag fick numret till psykologen som ska göra utredningen men fick inte tag på henne så jag får försöka igen efter lunch.

Börjar bli väldigt trött på den här utsikten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.