Advertisements

Efter några försök igår fick jag tag på Habiliteringen för att höra varför Leo ska utredas för något han redan är utredd för. Det var så enkelt som att det skulle han inte. Den bilagan hade hamnat med av misstag. Dock hade läkaren reagerat på att Leo inte mötte blicken, mumlade när han svarade på frågor osv och därför tyckt att Leo kunde behöva prata med någon. Man kan ju tycka att en läkare på just Habiliteringen borde veta att det är ofta som personer med den diagnosen beter sig så när de pratar med någon de inte känner. Jag förklarade att han redan har en tid på samtalsmottagningen inbokad och då tyckte psykologen att vi kan börja med att gå dit, och är det så att de har svårt att bemöta och hjälpa Leo utifrån hans diagnos så skulle vi höra av oss till Habiliteringen igen så får han komma dit istället.

Efter morgonkaffet tog jag itu med att vårstäda balkongen, det var ju sånt otroligt underbart väder ute. Så nu är den skurad och dammsugen och redo för fint väder. Jag lät balkongdörren stå öppen när jag var klar så att katterna kunde gå ut dit och de tillbringade lång tid där ute i solen och värmen. Själv satt jag också där ute en lång stund och bara njöt.

Jag passade även på att beställa en ny mobil igår. Jag är ju egentligen rätt så nöjd med min, men jag har haft ögonen på en som är ungefär lika bra men som var lite billigare. Och nu när det kommer en ny modell av det märket blev den jag har haft ögonen på ännu billigare så jag kommer att tjäna på att byta så då var det bara att slå till. Det tråkiga med att byta är ju att få ordning på allt när man väl bytt. Alla appar, installera bankid osv osv i alla oändlighet. Så den bör komma för uthämtning om någon dag.

Igår frågade Leo om han fick laga mat, vilket han givetvis fick. Så det blev lasagne, det har vi inte ätit på typ 100 år. Efter maten körde vi som vanligt att han fixade matlådorna och jag fixade disken. Sen blev det sängen och serier för mig resten av kvällen.

Jag hade ju hoppats på ungefär lika fint väder idag men det var ju bara att glömma. Jag blev väckt av att det ringde på dörren och kunde inte bli klok på vem som skulle kunna tänkas komma förbi en tisdagsmorgon. Svaret var ingen. Däremot stod mitt paket jag väntat på där utanför så jag antar att det var Postnord som inte fick ner det i brevlådan och inte behagade vänta kvar på att jag skulle öppna heller.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med. Balkongen var ju det sista som behövde städas. Är fortfarande snorig, hostig och lite lätt huvudvärk så kan ju glömma att det blir jobb i morgon. Är dock inte så hängig att jag inte hade kunnat jobba, men nu när det är som det är ska vi vara totalt symptomfria i två dygn innan vi är välkomna tillbaka så det gör ju att jag kommer vara hemma hela den här veckan också. Får hoppas att jag kan gå till jobbet nästa tisdag helt enkelt.

Nån njuter av värmen på balkongen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.