Advertisements

Gårdagen kan nog gå till världshistorien som världens mest tråkiga dag, jag hade absolut ingenting att göra. Allt är ju redan gjort. Så det blev väldigt mycket kaffe kan jag ju säga.

Jag fick sms om att min telefon fanns och hämta ut men varken Leo eller jag orkade göra oss i ordning för att åka iväg så det får bli idag istället. Vi ska ju även passa på att köpa nya skor åt honom och ta en fika. Nu har vi varit hemma tillräckligt länge för att klättra på väggarna och vill komma ut lite grand.

Leo erbjöd sig att laga mat och visst fick han det. Det blev schnitzel och pommes. Det skulle ha blivit sås till också men det glömde han bort. 🙂 Jaja, med lite krydda så funkar ju det också. När vi hade ätit klart fixade jag disken och sen blev det sängen med serier för mig och soffan och Netflix för Leo.

Idag ska vi som sagt ut på äventyr. Men innan vi åker måste jag göra back up på det som ska sparas för att flyttas över till nya telefonen. Det är det momentet jag hatar med att byta telefon, allt som ska flyttas. Visst, det tar ju inte så lång tid men är supertråkigt.

Så det är snart dags att sparka upp Leo så vi inte kommer iväg supersent. Men jag har fortfarande kaffe kvar så en liten stund till kan han få sova. Jag skulle ju även ringa och uppdatera habiliteringen om hur det har gått med hans medicin men det tar jag i morgon. Det tog lite tid att komma fram till när han skulle ta vilken för att han skulle få ut maximalt med sömn men nu tror jag att vi har hittat rätt. Så himla skönt för honom att äntligen få sova.

Hur man gör Lilith glad med ett sms

2 Comments

  1. Får man vara nyfiken och fråga vad han fått för sömnen. 2 av mina barn (och jag själv) har Melatonin.

    Grabben har 5mg melatonin, 1-2 tabletter. Dottern har 2mg Melatonin 1-2 tabletter och själv har jag 2 mg 3-4 tabletter.

    Båda barnen har dessutom också kedjetäcke. Jag har ett med. Men det är lite tungt nu när jag även har yngsta barnet på 2 månader liggandes bredvid mig stora delar av nätterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.