Advertisements

Gud så skönt det var att komma hemifrån några timmar igår och få lite frisk luft och se lite folk.

Första stoppet var att försöka hitta skor åt Leo. Vi hittade inga i första affären vi var i så vi gick vidare. I butiken efter hittade han ett par boots han ville ha så då fick det bli så. Sen gick vi och hämtade ut min nya telefon. Killen i butiken var snäll nog och fixade mitt sim-kort också eftersom att jag aldrig lyckas att peta upp luckan för att få dit det. Sen gick vi och fikade. Både jag och Leo tog var sin caramel cheesecake och den är så himmelskt god. Dock var deras kaffemaskin trasig så jag fick nöja mig med en Pepsi. Det blev inte många klunkar av den. Sen passade vi på att köpa en tändare innan vi åkte hem igen.

När jag kom hem var det dags att fixa i ordning telefonen. Få ner alla appar, ladda ner alla poddar på nytt och gud vet allt. Dock orkade jag inte sätta mig vid datorn för att föra över alla bilder och installera bankid så det tänkte jag göra idag, nu när jag ändå sitter vid datorn. Sen är den precis som den ska vara. Jag beställde ett skal igår på väg dit, och det kom idag. Snabbt jobbat måste jag säga. Självklart med en katt på.

Vi brukar ju alltid gå och handla inför helgen på fredagar men jag måste ändå handla mjölk idag så det finns till kaffet i morgon så jag tänkte att Leo får följa med idag så passar vi även på att handla inför helgen. Så slipper jag gå två dagar i rad. Hade jag varit smart hade jag ju gjort det på CityGross igår när vi ändå var där men så långt tänkte inte jag. Så då får det bli en promenad till affären lite senare. Och handlar vi allt idag så kan jag passa på att gå runt i pyjamasbyxor hela dagen i morgon, det är ju perfekt.

Planen för påsk var ju att vi skulle ut till mamsen men med allt som pågår blev ju det inställt. Så Leo och jag kom fram till att vi ska ligga i soffan och käka godis typ hela helgen istället. Det tycker jag låter som ett fullgott alternativt sätt att fira påsk på.

Hur vi planerat att fira påsk i år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.