Advertisements

Det blev lite ändrade planer igår. Jag kom fram till att jag hade tillräckligt med mjölk kvar för att räcka till morgonkaffet idag så vi hoppade över att gå och handla igår och så tar vi det idag som vi brukar. Istället gjorde vi absolut ingenting. Båda var rätt så uttråkade till slut men hade ändå ingen lust att göra något. Det enda av nytta jag fick gjort var att fixa tvätten och Leo tömde diskmaskinen.

När det var dags att äta var varken Leo eller jag speciellt sugna på lax men jag hade inte tagit fram något annat. Leo föreslog matlåda vilket jag inte var sen att gå med på. Så laxen, som ändå inte hunnit tina, fick åka tillbaka in i frysen. För en gångs skull ville Leo inte kolla på iZombie så jag kollade nån stand up medans jag åt och Leo kollade nåt på datorn eller mobilen.

Efter maten var det ju ingen disk att tala om så jag kröp ner i sängen och började kolla på The Trials of Gabriel Fernandez, vilket måste vara något av det mest vidriga jag har sett någonsin. Jag hann med fem avsnitt och tänkte se det sista ikväll. Hur man kan göra så mot ett litet barn, sitt eget kött och blod, är något jag aldrig kommer att förstå. Och jag som egentligen är totalt emot dödsstraff låg i sängen och hoppades att de skulle bli dömda till det. Den rekommenderas starkt, hur vidrig den dokumentärserien än är.

Jag skickade ju in en receptförnyelse på min ena medicin och hade fått in det igår. Det var bara ett litet problem. Jag hade fått kopian, som ger mig krypningar i benen så att jag inte kan somna. Vilket jag sagt till om flera gånger när jag varit tvungen att ringa för att de skrivit ut just kopian. Så varför de fortsätter att göra det förstår jag inte. Så jag får ringa igen på tisdag. Jag ringde när jag såg det igår men då var telefonkön redan full så det är bara att vänta tills tisdag morgon.

Idag ska vi gå och handla i alla fall. Sen vet jag inte riktigt vad mer vi ska göra. Jo, rensa kattlådan, fixa mat och såna saker men det tar ju inte hela dagen precis. Och jag är så fruktansvärt uttråkad efter att ha varit hemma så länge som jag har att det kryper i hela kroppen men har ju hunnit göra allt hemma under den tiden så det finns inte så mycket kvar att göra.

Inget gör mig mer uttråkad än det här nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.