Advertisements

Det enda av nytta vi gjorde igår var att vi var iväg och handlade det vi behövde till helgen. Istället för att köpa påskägg till Leo fick han istället handla godis för mer än han brukar, så fick han själv välja vad han ville ha.

Förutom det blev det inte speciellt mycket gjort. Vi käkade nuggets till middag som vi gjorde i aifryern och som vanligt kollade vi på iZombie till. När vi hade ätit klart fixade jag disken och sen blev det sängen och serier. Jag förvarnade Leo att om han hörde mig snyfta från sovrummet var det bara jag som kollade sista avsnittet av The Trials of Gabriel Fernandez. Och oj vad jag snyftade och grät. När avsnittet var slut gick jag upp och gav Leo typ tio kramar.

Eftersom de hade strulat till det med mitt recept var ju sömnen inte mycket att hurra för. Sist jag kollade på klockan var hon runt fyra. Jippi… Så  jag är inte världens piggaste idag kan jag inte påstå. Tur då att vi bara ska ta det lugnt. Planen är väl att gå ut med lite sopor och sen hitta nåt vi ska äta till middag ikväll. Vad jag ska göra med resten av tiden vet jag faktiskt inte.

Planen för idag var ju att vi skulle ha åkt ut till mamma och firat påsk men det blev inte av. Varken Leo eller jag är ju jättestora fan av påsk, midsommar osv men det hade ju varit skönt att komma hemifrån ett tag, och träffa lite folk. Men vi får väl ligga i var sitt hörn av soffan och mumsa godis idag. Det funkar det också när påsken blev inställd.

Roxy har ställt in allt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.