Advertisements

Gårdagen går nog till historien som världens mest tråkiga. Jag var till och med så uttråkad att jag färgade mitt hår. Vet ni hur uttråkad man måste vara då? Jag har inte färgat håret själv på många år så jag hade lyckats förtränga hur tråkigt det faktiskt är. Och hur bökigt det är att lyckas att täcka hela bakhuvudet. Leo fick inspektera när det hade torkat och han gav mig godkänt. Tur det.

Till middag blev det köttfärssås och medans vi åt kollade vi på ett avsnitt av iZombie, precis som vanligt. Efter maten fixade Leo matlådor och jag tog hand om disken. Sen blev det sängen och serier tills det var dags att sova, vilket var lättare sagt än gjort. Jag kunde inte somna av någon anledning. Den anledningen kom jag på typ två timmar efter att jag borde ha somnat. Jag hade bara tagit en av medicinen jag ska ta två av. Så upp och ta en till och vänta på att somna, vilket jag gjorde till slut.

Bara för att vakna klockan tre igen och ligga vaken till klockan fyra. Jippi. Så när alarmet ringde i morse kunde ju ingen anklaga mig för att vara pigg. Jag var ju tvungen att sätta alarm för jag ska ju ut på äventyr med världens bästa kusin. Hon är snäll och kör mig till Rusta så att jag kan köpa lite nya möbler till balkongen. Det ska bli riktigt kul att få lite omgjort där ute, det var många år sen det kom nåt nytt där ute.

Förutom det vet jag inte riktigt vad som händer idag, mest troligt inte så värst mycket alls. Jag behöver inte ens laga mat idag eftersom att det är söndag, då blir det matlådor. Jag misstänker, med tanke på hur lite sömn jag fick, att det kommer att vara riktigt svårt att hålla sig vaken tills Leo har tagit sin medicin och ska lägga sig. Risken finns ju att jag hinner somna innan. Tur då att han är så stor att han vet när han ska ta den, ifall att jag somnar.

Lördagsnöje i förorten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.