Advertisements

Nog för att jag och kusinen pratar i telefon nästan dagligen men vi träffas inte så ofta. Så att åka iväg med henne igår var riktigt kul. När vi kommit fram och precis skulle gå in på Rusta ser jag någon som vinkar ifrån en bil, det var mamma och hennes sambo. Vi småpratade en stund innan vi klev in för att shoppa. För handlar man på Rusta spelar det ju ingen roll vad man bestämt att man ska ha, man måste se sig omkring för att se vad de mer har. Vilket var tur att vi gjorde för jag hittade lyktor som går på batteri att ha ute på balkongen också. Det var två för 99 kr, och jag ville bara ha en så jag kollade efter vad en kostade. Ordinarie pris var 1 för 99. Så jag fick alltså en på köpet, klart att man tar två då.

Det var lite bökigt att få med sig kartongen med balkongmöblerna men det fixade jag och kusinen. Girl power när den är som bäst. När vi var framme kom Leo ner för att hjälpa till att bära upp allt och sen var det dags att börja montera. Jag tänkte ju att inget kan vara värre att montera än IKEA, men jag hade fel. Hur jag än skruvade var det alltid nån skruv som inte ville gå i. Bad Leo om hjälp och hade glömt bort att han har mer tummen mitt i handen än vad jag har så det gick ju inte så bra. Jag var typ två sekunder ifrån att ta bort kattnätet på balkongen och bara slänga ut skiten. Så jag kallade in förstärkning helt enkelt. Kalle kom och fixade.

Medans jag väntade på att han skulle dyka upp skruvade jag ihop bordet, det var inte så svårt, tog typ tio minuter. Vilket det även tog Kalle och mig att få ihop den stora soffan. Vi är alltså ett bättre team än vad jag och Leo är. När vi var klara var jag så nöjd. Det blev perfekt för balkonghäng i sommar med goda vänner och en cider eller två. Jag upptäckte även på kvällen att när man tänder lyktan visas ett mönster högst upp format som en blomma.

Kvällen blev som vanligt serier i sängen tills det var dags att sova. Jag var sjukt trött och somnade timmar tidigare än vad jag har gjort på länge. Och sov riktigt illa så jag känner mig inte det minsta utsövd idag. Tur att jag inte har så mycket att göra idag. Jag ska slänga skräpet från balkongen, för det orkade jag inte igår, fixa en tvätt och laga mat.

I morgon blir det äntligen jobb. Jag är så otroligt less på att vara hemma, är ju uppe i snart två veckor. Till slut tar det slut på saker man kan göra och då sitter man bara och gör mest ingenting. Så även om jag inte ser fram emot att alarmet ringer halv sex ska det bli skönt att faktiskt få komma hemifrån. Och så ska jag nog faktiskt ta en tur till gymmet efter jobbet i morgon, bara för att få lite egentid.

Före och efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.