Advertisements

Tack gode gud för att det var kort vecka den här veckan, jag har varit helt död. Trots pollenmedicin så är jag helt däckad. Den här veckan har det blivit tusen samtal till öppenvården för att försöka få nån medicin som funkar så att jag får sova. Anledningen till att jag fått kopian var för att originalet inte finns längre. Så istället för att äta kopian fick jag en annan jag sovit på förut, men problemet var bara att jag fick halva dosen av vad jag fått förut. Som jag inte somnar på. Runt två, halv tre på natten slumrar jag inte, men somnar inte, och sen ska jag upp igen halv sex. Det håller inte i längden.

Så igår fick jag äntligen prata med en läkare på telefon. Han höll med om att jag inte borde äta den, för han vägrar höja dosen till mer än jag äter nu. Så det fick bli den som får det krypa i kroppen, för den somnar jag på efter några timmar i alla fall. Det gick han med på. Sen kom han på att jag kan ju prova den och den medicinen, som jag redan ätit och som inte funkar, så då fick det bli kopian, sen kom han ju på att jag kan ju äta den och den, som jag redan ätit och som inte funkar och så höll vi på sådär. Jag sa till säkert sju gånger om att jag tar den som får det att krypa i kroppen innan vi enades om att den får det bli. Då hade jag redan kommit hem ifrån affären, där apoteket ligger, så den hämtar jag ut på måndag.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Det är sjukt mycket att göra på jobbet, det trillar in fler avregistreringar per dag än jag hinner med att avregistrera, vilket är ovanligt. Jag gör mellan 15-40 stycken om dagen, beroende på hur lång tid det tar att gå igenom den och hur mycket annat jag har att göra. Det brukar komma in ungefär fem om dagen, totalt men nu bara rasar det in. Och jag har även drygt 90 kvartalsrapporter att ta itu med. Så kör jag avregistreringar på förmiddagen och rapporter på eftermiddagen blir det va 15 avregistreringar och 20 rapporter om dagen. Så det finns ju att göra.

Idag var planen att vi skulle åkt hem till kusinen men jag har saker att göra och hon är trött och orkar inte med sällskap. Så jag ska roa mig med att bädda rent, städa lite osv osv. Om jag orkar. Kan ju inte påstå att jag är världens piggaste idag trots att jag sov ordentligt inatt äntligen. Vi får väl ta besöket nästa helg eller nåt. Det kommer fler tillfällen.

Lilith hela den här veckan

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.