Advertisements

Jag fick en del fixat igår, inte minst att bädda rent och tvätta. Sen massor med småfix som jag har hamnat efter med under veckan. Leo roade sig med att städa undan (en del av) sin skit i vardagsrummet och att bädda rent han också. Allt under protest så klart. Livet med tonåringar är väl härligt ändå.

Dock erbjöd han sig att laga mat och jag var ju inte sen att tacka ja. Så vi fick njuta av fläskfilé, pommes och sås till middag. Varför är mat alltid så mycket godare när man slipper laga den själv? Till maten kollade vi ett avsnitt iZombie, det första för veckan faktiskt. Efter maten fixade jag disken. Inklusive behållaren från Yankee Candle. De är ju så otroligt fina att ha som förvaringsburkar när ljusen har brunnit ut. Vi har ett gäng till att ha Leos te i.

Sen blev det sängen och serier för mig. Finns det något bättre än att lägga sig i en renbäddad säng? Den glädjen varade ju inte länge kan jag säga. Sol, som alltid går runt överallt och letar efter något att äta, hade tydligen hittat något att äta hon inte skulle. För hon spydde ner halva min renbäddade säng. Så Lilith flög upp och hämtade papper för att få bort det värsta och sen var det bara att dra bort allt och slänga in det i tvättmaskinen.

Hela rummet stank efteråt så det var bara att tända ljuset från Yankee Candle som står på nattdduksbordet. Som jag hade låtit bli att tända för att det var så varmt i sovrummet. Så där låg jag och svettades som en tok medans rummet luktade en blandning mellan Pink Sands och kattspya. Ett otroligt festligt sätt att tillbringa en lördagskväll på om jag får säga det själv.

Idag blir det lite mer tvätt och fixa hemma. Det är ju på helgerna man har tid att gör sånt. Jag ska även koka lite ägg till jobbet, fixa gymväskan osv. Jag tänkte förbereda så mycket som möjligt så att jag slipper ta det under veckan när man är hemma lite halvsent efter jobb och träning och såna saker. Sen blir det tidigt i säng eftersom att alarmet ringer halv sex i morgon bitti igen för en ny vecka.

Det tar på krafterna att spy ner sovrummet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.