Advertisements

Igår bar det av till kusinen, för första gången på evigheter. Det är ju så sjukt smidigt att bussen går precis utanför min dörr och hela vägen bort till henne. Varje gång jag åker dit tänker jag att jag förstår inte varför jag inte åker dit oftare. Vi tillbringade några timmar med kaffe och skratt. Tanken var ju att jag skulle åkt till gymmet efter men klockan blev för mycket för det så det var bara att åka hem.

När vi kom hem var varken Leo eller jag sugna på falukorv så den fick ligga kvar i kylen tills idag. Leo ville ha köttbullar så att jag tog en matlåda. Efter maten blev det sängen och serier. Det hade ju kommit ett nytt avsnitt av Blue Bloods, och efter det fortsatte jag att beta mig igenom Once Upon a Time. Klockan var nog runt halv ett när jag somnade. Då kan man inte räkna med att få sova längre än till strax efter klockan åtta.

Idag är det tvätt och städ som gäller. Jag funderar på att rensa bort lite saker ur köksskåpen så att jag kanske kan få undan typ airfryern och lite annat som nu står på diskbänken och tar upp plats. Det är ju så mycket lättare att hålla rent ju färre saker som står där. Har ju bland annat min stora bakmaskin som står i ett skåp och tar upp plats trots att jag inte använt den på flera år. Den kan ju lika gärna få flytta ner i källaren.

Jag ska även passa på att lägga in räkningarna tills dess att lönen kommer i morgon så har jag det gjort. Efter jobbet brukar jag vara så trött att jag inte tänker på att lägga in pappersräkningarna i appen. Varför har inte alla företag bara e-faktura för?

Kvällen lär ju bli lugn som vanligt. I morgon är det upp tidigt som gäller så det blir till att sova tidigt. Sen blir det full fart igen med en ny vecka. Som bland annat innehåller att beställa Leos födelsedagspresent, några pass på gymmet, leverans av storhandlingen, en jour och förhoppningsvis inte så mycket annat.

Världens bästa sällskap i sängen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.