Advertisements

Igår på jobbet fick jag helt plötsligt väldigt svårt att andas och blev skakig i hela kroppen. Jag kände mig både varm och kall samtidigt och andningen blev bara tyngre och tyngre. Så det var bara att packa ihop, sjukanmäla sig och gå hem. När jag kommit hem kom Kalle över på en kaffe för att hålla mig sällskap en stund. En stund senare kom Leo hem från skolan och Kalle och han diskuterade Leos födelsedag som närmar sig med stormsteg och sen åkte Kalle hem. Vi käkade, jag fixade köket och sen blev det sängen och serier tills det var dags att sova.

I eftermiddag kommer storhandlingen. Jag justerade den igår, det var några grejer Leo ville att jag skulle lägga till. Så nu har vi allt vi behöver för en månad, förutom färskvaror som vi tar med veckohandlingen. Leo brukar ju gilla att packa upp och det är helt ok när det är veckohandlingen, men med månadshandlingen är det så pass mycket, och när det kommer till kyl och speciellt frys har allt sin egna plats för att det ska få rum och vara lätt att hitta så jag tror att jag tar och fixar det idag.

Förutom det blir det lugnt. Jag ska hänga undan all ren tvätt från i helgen tänkte jag. Eventuellt plocka i ordning i vardagsrummet lite grand. Sen har jag ju allt porslin att få undan. Mamsen kom ju över i söndags med massor med porslin och annat åt mig. Bland annat en hel servis med 12 delar, åtta kaffemuggar och lite annat smått och gott. För att få plats med det i skåpen var jag tvungen att rensa ur en hel del. Det väger massor så jag har kastat lite i taget och har fortfarande en del kvar att få undan.

Andningen är bättre idag men sen igår eftermiddag har magen svidit och gjort ont som fan och det är fortfarande inte borta. Så jag lyssnar på kroppen och gör så mycket den låter mig och tar det lugnt när den säger att jag ska göra det. Men först av allt blir det kaffe för att starta dagen.

En liten del av allt mamsen kom över med

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.