Advertisements

Gårdagen blev väldigt lugnt, jag var duktig och lyssnade på kroppen. Det enda jag gjorde var att rengöra kaffebryggaren jag fått av mamsen  som hon kalkat av men inte hunnit rengöra. Det tog åtta omgångars genomsköljning med vatten men sen var allt pulver borta.

Jag hade ju beställt leverans av storhandlingen mellan 16-17. Fick sms om att den kommer att komma under den tiden. För att de sen ska ringa och säga att de blir lite sena. Tidigast 17 men troligtvis senare. Jag hade ju inte plockat fram något ur frysen eftersom jag räknat med att få hem det under den tiden jag bokat. Som tur är kom de vid 18 så maten blev inte så sen ändå. Typ det enda jag beställt som gick fort att fixa till var chorizo så det fick det bli tillsammans med pasta och haricots verts. Inte världens lyxigaste måltid men det funkar när man har bråttom.

Medans vi åt kollade vi som alltid ett avsnitt av iZombie. Efter maten fixade jag disken och torkade av det som behövdes i köket och sen fick det bli sängen och serier tills det var dags att sova. Jag vet inte varför men det var nästan omöjligt att somna så jag somnade bra mycket senare än det var tänkt. Men vaknade strax efter åtta idag ändå så då var det bara att gå upp, säga hej då till Leo som skulle till skolan och sen fixa kaffe.

Planen är att friskanmäla sig tills i morgon, är redan trött på att vara hemma. Sen är det ju långhelg som vi kan njuta av. Så jag tänkte att vi kan passa på att handla i morgon så har vi det gjort och kan lufsa runt hemma i pyjamasbyxor hela helgen om vi vill.

2 Comments

  1. Hej jag undrar vilken medicin du tar mot borderline? Jag har testat så många blir galen inget hjälper . Jag orkar seriöst ej med mig själv ibland för allt pendlar så fort det e jobbigt psykiskt sen har jag ångest o sånt oxå. Jag testat så många mediciner men det blir bara värre. Jag vill ej ta en medicin man går upp i vikt av eller blir segare i huvudet för vill gärna ha kontroll. Mvh Linda

    1. Hejsan. Sedan ungefär ett år tillbaka äter jag inga mediciner alls emot min Borderline. Innan dess åt jag en antidepressiv och en stämningsstabiliserande och jag tyckte att det funkade bra. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.