Advertisements

Igår på jobbet kom chefen med en strålande idé om hur vi ska göra med arkivet för att det ska bli lättare när vi väl ska flytta till nya lokaler vecka 27. Problemet är bara att det inte blir det minsta lättare när vi väl ska flytta. Men eftersom jag har semester då orkar jag inte riktigt bry mig måste jag erkänna. Jag tror att det här blir fjärde gången sen årsskiftet som vi gör om arkivet för att det ska bli bättre. De andra tre gångerna har slutat med att de kommit fram till att det var ju bäst när vi gjorde på mitt sätt. Som sagt, jag orkar inte bry mig så jag bara säger ja och okej och gör som jag blir tillsagd. Jag älskar när folk som har noll koll på vad jag gör ska bestämma bästa sättet för mig att göra det på.

Eftersom det var dag före röd dag igår fick vi sluta efter lunch om arbetet tillåter så jag gick tidigt och mötte upp ’Leo utanför affären. Han hade hört av sig på morgonen om att han inte mådde bra så jag hade sjukanmält honom. Och han såg ju inte helt pigg ut när vi möttes upp. Första stoppet blev inne på apoteket. Jag hade ju beställt medicin som skulle kommit senast tisdag och jag skulle få ett sms när det hade kommit. Inget sms har kommit så jag tänkte att jag skulle gå in och fråga vad som pågår. Jodå, min medicin hade kommit. Bra där.

Sen blev det en snabb sväng inne på Ica. Det var inte så mycket vi behövde eftersom vi precis fått hem storhandlingen så det var snabbt avklarat. Sen var det hem, packa upp och fixa en mugg kaffe i väntan på att T skulle komma över efter att hon slutat jobbet för lite kaffe och skvaller. Vilket var precis vad det blev när hon kom. Vi satt några timmar sen var det dags för henne att åka och dags för mig att börja med maten.

Efter maten fixade Leo matlådor och jag fixade disken och torka av bänkytor, det tycker jag är en rätt ok arbetsfördelning. Sen blev det sängen och serier, med ett litet avbrott för ett samtal med kusinen. Klockan var väl runt halv ett när jag somnade. Då får det räknas som godkänt att vakna klockan nio.

Ännu mer förvånande var det ju att även Leo sov till nio, det var länge sen det hände. Han brukar ju vakna runt klockan sex. Men så skönt för honom att få sova ut lite och få lite sovmorgon. Han kom upp och hämtade sin mobil och sen kröp han ner i sängen igen.

Idag har vi inga större planer. Jag har lite vardagligt småfix att göra här hemma som att rensa kattlådorna, gå ut med sopor och dammsuga lite. Förutom det blir det nog rätt lugnt. Leo och jag funderar på att kolla på IT Chapter Two lite senare. Han har ju redan sett den men inte jag.

Få saker slår kaffe med en äkta vän

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.