Advertisements

Jag var så trött igår att det fanns absolut noll ork och energi förutom till det mest nödvändiga som att rensa kattlådorna, fixa soporna osv. Pratade en del med kusinen i telefon men sen gjorde jag nåt jag inte gjort på flera år, jag lade mig faktiskt och vilade nån timma på eftermiddagen. Vilket nog är typ tre år sen jag gjorde sist. Visst, jag har legat på soffan och kollat tv, pillat på mobilen osv typ varje helg men nu vilade jag faktiskt med ögonen mer stängda än öppna. Jag kan inte minnas när det sist hände.

Leo och jag skulle jag ha kollat på IT Chapter Two på eftermiddagen men det blev ju inte av när jag vilade och han låg i ett skumbad. Istället kollade vi på den när vi käkade. Den kan varmt rekommenderas även om jag inte skulle kalla den för skräck. Jag är ju världens mest lättskrämda människa och kollar jag skräck behöver jag nån att sova med. Vilket också är anledningen till att jag inte kollar skräck när jag är singel. Men den här var inga problem att kolla. Men den var bra så har man sett första bör man gilla den här också.

Kalle kom förbi med några påsar iste till Leo. Det fanns ju inte när jag storhandlade så Kalle hade köpt några paket han kom förbi med. Så nu är Leo nöjd och glad.

När filmen väl var slut fixade jag i ordning köket efter middagen och sen blev det sängen och serier tills det var dags att sova runt klockan ett. Hade tippat på att få sova till i alla fall klockan nio idag men blev lite längre än så för ovanlighetens skull. Gud så skönt!

Idag ska det bäddas rent för både mig och Leo och alla sängkläder ska tvättas upp. Jag har lite sopor att ta itu med och så borde jag verkligen dammsuga köket. Men det är ju fort gjort och kan göras medans tvätten går i väntan på att den ska hängas. Jag har pratat med moster i telefon och gjort upp lite planer för i morgon. Sen blev det kaffe för att få igång energin lite. Är inte riktigt lika trött som igår men vore ju en lögn att påstå att jag är pigg idag. Tur att det ändå inte är så mycket som behövs göras här hemma idag.

Det är fler än jag som gillar att bädda ner sig i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.