Advertisements

Igår blev rätt lugnt här hemma, jag kan ju inte påstå att jag var speciellt pigg trots sovmorgon. Men det som skulle göras blev gjort. Eller ja, sängkläderna från renbäddningen åkte in i tvättmaskinen men duktiga Lilith glömde helt bort att faktiskt också hänga upp dem när de var klara så de får tvättas om idag. Men då räcker det med en snabbtvätt. Köket blev också dammsuget, nåt som måste göras konstant känns det som. Katterna har som en liten divan i kartong som man kan kloa på, något som speciellt Minoo gör rätt ofta. Den kartongen hon kloar bort hamnar på golvet och måste dammsugas.

Hade ett halvlångt samtal med pappsen också som gjorde mig så tacksam och rörd. Han visar att han finns där och gör vad han kan åt den situationen som är.

Leo fixade middagen, det blev vitlökskyckling. Vi kollade som vanligt på ett avsnitt av iZombie till maten och konstaterade att vi snart är klara med den, om typ två veckor, så vi började kolla igenom vad vi ska kolla på sen. Efter det var det dags att fixa i ordning köket efter maten och sen blev det sängen och serier tills det var dags att sova.

Idag ska vi hem till moster och äta. Hon bjuder på medisterkorv vilket är typ det bästa jag vet. Dock är det svårt att hitta här i Sverige så när moster bjuder så kommer jag över direkt. Det enda jag har att fixa hemma är att rensa kattlådorna och ta itu med tvätten från igår. Sen när vi kommer hem blir det väl lite serier och sen tidigt i säng. Jobb står ju på schemat i morgon. Men innan jag kan bädda ner mig med serier behöver jag förbereda lite för jobb i morgon. Det blir ju även gym då så shake ska packas ner och ägg ska kokas.

En av de godaste shakerna som finns

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.