Advertisements

Igår vid lunch kom mamsen och hämtade mig för en loppisrunda där mitt främsta mål var krukor, något som är mer än bristvara här hemma. Första stoppet hittade vi absolut ingenting så vi gav oss vidare till pingstkyrkan. Där hittade jag krukor, men inte bara det. Direkt när jag klev en bit in hittade jag ett litet köksbord med två stolar för under 300 kr! Vi har ju ett rätt så stort matsalsbord, som typ aldrig används utan mest tar upp plats så planen har ju varit att göra sig av med det och hitta ett mindre. Men jag hade ju aldrig trott att jag skulle komma så billigt undan.

Mamsen ringde sin sambo, de har ju kärra till bilen, och vi kom överens om att hämta det på tisdag när jag slutat jobbet. Det kommer att bli perfekt. Vi gjorde två stopp till på väg hem. Ett på Blomsterlandet där jag var på jakt efter en ros i kruka (fanns bara för trädgård) och sen på Jysk där jag var på jakt efter köksdukar (de hade bara nån enstaka och den var ful). Sen var det full fart hem för kusinen och hennes barn skulle ju komma och fira Leo.

Det blev några trevliga timmar med fika och prat innan de begav sig hem, Leo begav sig iväg till Ica för han var sugen på godis och sen var det dags för mat. Jag hade även turen att hitta en stor skänk till köket, som jag kommer att få plats med när jag har ett mindre bord. Det var så sjukt billigt så jag kommer att ha typ ett nytt kök för under 500 kr. Efter maten blev det som vanligt sängen och serier tills det var dags att sova.

Idag kommer Kalle för att dels hjälpa mig att skruva isär mitt stora matsalsbord, man måste ta bort benen för att kunna ställa undan det, och så ska vi hämta skänken jag hittade igår också. Den finns ju på gården bredvid så det går rätt fort. Förutom det är jag rätt planlös så jag tänkte passa på att tvätta undan så mycket som möjligt inför veckan som kommer. Det blir ju mindre tid till att göra sånt på veckorna så helgen passar utmärkt.

Gårdagen var kanon på alla sätt

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.