Advertisements

Kalle kom och hämtade Leo igår så åkte de till Ica Maxi och köpte toning till Leos hår. När de kom tillbaka så satte vi igång med köket. Hyllan togs bort och så dit med lite spackel och färg så var det klart. Sen var det dags för Leos hår. Han ville ha två olika färger och så fick det bli. Ena färgen ville dock inte bli som den skulle, men slutresultatet blev ändå bra. Ena halvan av huvudet blev en färg och andra blev en annan.

Jag hann med att tvätta upp precis alla kläder som låg i tvättkorgarna, det blev fyra maskiner. Så det enda som är kvar idag är att bädda rent för oss och så tvätta de sängkläderna. Sen behöver jag inte tvätta förens nästa helg.

Jag ser inte fram emot nästa arbetsvecka, den kommer att bli precis lika intensiv som de tidigare två. Dock så vägrar jag att jobba över mer. Ja, förutom jouren då, den är ju schemalagd så den kan jag inte göra så mycket åt. Istället för att jobba över ska jag ta mig till gymmet tänkte jag. Det behövs verkligen nu. Det har inte riktigt funnits tid till det. Men det är en av de saker jag vet att jag måste ta mig tid till oavsett, jag mår ju så mycket bättre. Och jag behöver den egentiden också. Det positiva är att jag bara jobbar tre dagar eftersom att jag har semester på fredagen.

Tanken igår var att jag skulle plockat fram nåt ur frysen till middag. Vilket jag kom på lagom tills det var dags att laga mat. Så då fick det bli kyckling för det var det enda som var redo att slängas in i ugnen direkt. Vilket Leo inte var sugen på. Så han föreslog matlåda, vilket jag inte var sen att gå med på. Så får det bli kyckling idag istället.

Efter maten blev det sängen och serier, för att sen bli sängen och en bok. Som jag har saknat det. Och jag har ju lite att läsa ikapp så att säga. I vanliga fall vid den här tiden på året brukar jag ha hunnit med typ tio böcker. Nu har jag läst en. Jag har inte insett hur mycket jag har saknat det under tiden som jag inte kunnat läsa.

Som jag har saknat det här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.