Advertisements

Det är sånt kaos på jobbet nu att jag inte ens orkar börja berätta. Flytten är om några veckor och jag är redan sjukt trött på allt som har med den att göra kan vi nöja oss med att säga.

Igår när jag skulle gå från jobbet tänkte jag åka förbi apoteket och hämta ut Leos medicin och sen ta Ica som ligger i samma byggnad och hämta ut min jacka som kommit. Jag tänkte även köpa nåt gott och tröstäta hela kvällen så jag skickade ett meddelande till Leo om han också ville det och vi kom överens om att han skulle möta mig utanför affären. När vi möttes upp tog vi först apoteket och sen skulle vi ta jackan. Vilket vi hoppade över för det var så sjukt mycket folk och båda ville bara hem så det blev en snabb tur in på Ica och sen hem.

Hemma blev det soffläge för både mig och Leo. Jag hade saker jag borde ha gjort, och Leo också, men vi orkade helt enkelt inte. Och ingen av oss orkade fixa middag så det fick bli en beställning till Subway helt enkelt. Ibland får man. När vi hade ätit klart ville Leo kolla på Netflix så jag bäddade ner mig i sängen med serier och serierna byttes som vanligt senare ut till en bok. Jag kan inte säga tillräckligt hur glad jag är för mina nya glasögon och att kunna läsa igen. Runt klockan 23 var det tack och god natt för mig och jag somnade direkt. Och sov hela natten! Något som typ aldrig händer.

Idag blir det lite fix här hemma tänkte jag. Det har ju inte blivit så mycket gjort efter jobbet, då har jag varit för slut. I måndags hade jag jouren så då blev det ju nästan en timmas övertid bara där och med allt som ska vara klart tills flytten om några veckor fanns det mer än tillräckligt att göra på jobbet som körde slut på både kropp och knopp. Det enda jag fick gjort då var att dammsuga köket, men det behövs ju göras nästan dagligen så det får jag göra idag igen.

I tisdags hade jag ju tänkt att träna så jag tog min gymväska efter jobbet och åkte ner på stan. Jag skulle även passa på att justera mina glasögon innan eftersom de satt lite löst. Precis när jag kommer ner på stan får jag ett viktigt samtal. Som varade i en evighet. Sen tog det en evighet inne på Synsam innan det blev min tur så att när jag väl var klar var det alldeles för sent för att gå till gymmet. Då hade jag inte varit hemma förens långt efter att maten skulle ha varit klar. Så det var bara att åka hem och ställa sig vid spisen så att då blev det ju inte heller så mycket gjort här hemma så det finns lite att göra.

Men det är så himla skönt att ha långhelg så det gör inget att idag måste tiden läggas på hemmet. Jag tog semester i morgon så det blir hela fyra dagar ledigt. Och så mycket är det inte att göra hemma att jag inte har tid över till att bara göra ingenting. Vilket iofs inte är min starka sida men idag är det just precis vad jag känner för att göra. Bara ligga i soffan och pilla på mobilen med något dåligt program på tv i bakgrunden efter att jag är klar med det som ska göras här hemma. Det låter helt underbart.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.