Advertisements

Jag hade ju tänkt att stanna hemma i mysbyxor hela dagen igår och fixa lite hemma men de planerna ändrades. Leos tog ju hål i öronen för två veckor sen och då fick han även med rengöringsservetter för två veckor. Han tog sista igår men ena örat behövs fortfarande göras rent morgon och kväll så det var bara att klä på sig och gå till apoteket och köpa fler. När jag ändå var där passade jag på att hämta ut min jacka som kommit som jag inte orkade hämta ut i onsdags.

När jag står och väntar på min tur vid paketutlämningen ser jag att Ica äntligen fått in rosor i kruka igen så en sån fick också följa med hem. Äntligen! Det tog bara typ tre veckor eller så att få tag på en. Och efter våran tripp till Pingstkyrkan hade jag den perfekta krukan som stod och väntade. Nu är det bara nån form av tavla att ha ovanför skänken som ska inhandlas och sen är köket perfekt och det är dags att fokusera på nästa rum. Jag hittade den perfekta tavlan, men i den storleken jag ville ha så går den på typ dubbelt så mycket som alla mina köksmöbler tillsammans så det är bara att leta vidare. Jag fick även gjort typ allt jag skulle, förutom att dammsuga. Det hinner jag dock idag så det gör inte så mycket.

Idag vaknade jag vid fem. Det var ju inte riktigt så jag hade planerat det. Jag låg kvar i sängen till halv sex men jag kände att det var omöjligt att somna om så det var bara att kliva upp och starta kaffet. Det är ju precis den tiden man vill gå upp när man är ledig… Det där med sömn är verkligen inte min grej kan jag ännu en gång konstatera.

Idag ska Leo iväg till Tuna Park och shoppa upp en del av pengarna han fick av sin morfar förra helgen. Han lär ju vara borta ett tag för är det nåt som Leo kan så är det att gå i affärer. Det är nog bland det bästa den ungen vet. Själv vet jag precis vad jag ska roa mig med mig. Jag ska röja och rensa. Tur att vi har massor med pappkassar kvar från förra storhandlingen för de lär gå åt idag. Det är ju en del som ska rensas ut och göras plats för nytt.

När man vaknar klockan fem en ledig dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.