Advertisements

Leo och jag låg i var sin ände av soffan igår och pratade om att vi nog behöver en liten paus från varandra, vi har ju inte haft det sen i typ februari. Vi kom fram till att nästa helg går ju inte, då fyller ju kusinen, men kanske helgen efter. Men vips så hade han hört av sig till Kalle och frågade om han fick komma dit igår. Medans vi väntade på svar passade jag på att färga håret. Det finns ju inte mycket som är så tråkigt som det. Men det var nödvändigt.

Medans färgen satt i fick Leo svar från Kalle att det gick alldeles utmärkt så medans jag gick in och duschade ur färgen gick han och packade och strax efter att jag var färdig åkte han. Vad Lilith gjorde? Lade sig i soffan och startade stand up på Netflix. Vet ni hur sällan jag kan göra det utan att få kommentarer om att den och den är ju inte alls rolig osv? Nu kunde jag ligga där i lugn och ro och titta på vad jag ville se utan protester.

Jag beställde en Caesarsallad från O’learys och gud vad jag blev besviken. Jag har käkat den ett gäng gånger och alltid varit nöjd, men aldrig beställt hem en. För det första fick man betala en halv förmögenhet extra för att få kyckling, något som ingår om man äter där. Och det var två minimala kycklingbitar man fick som inte stämde överens med hur mycket extra det kostade. Sen var det inget bacon med heller. Vilket man får om man äter där. I stort sett var det bara krutonger som innehåll. När vi käkar där brukar jag bli så mätt att jag inte orkar äta upp men nu när jag var klar var jag inte ens i närheten av mätt. En stor besvikelse.

Kvällen tillbringades med att se klart näst sista säsongen av Once Upon a Time. När jag var klar med sista avsnittet för säsongen fick det räcka för kvällen med serier och boken åkte fram i några timmar innan det var dags att sova. Medans jag läste kom jag på att undrar om Leo packade ner sin medicin. Messade honom och det hade han glömt så de kom förbi för att hämta den.

Idag blir det en tur till Tuna Park för att handla present till kusinen. Jag får se om Leo hinner komma hem innan jag åker, då misstänker jag att han vill följa med. Sen blir det hem och fixa det som behövs fixas inför en ny vecka i morgon. Packa gymväska osv. Jag får se om jag även kan lyckas övertala Leo till att laga mat idag.

När man inte kunnat läsa på månader hamnar man lite efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.