Advertisements

I måndags var det äntligen dags för ett pass på gymmet igen efter flera veckors frånvaro och gud så skönt det var. För att ha varit borta så pass länge svarade kroppen riktigt bra. Dock fick jag ju en rejäl träningsvärk efter och det var det ett tag sen jag fick sist. Men det får man leva med.

Igår hade jag jouren så då fanns det inte riktigt tid till att åka och träna efter. Efter lunch ringde läkaren och jag fick äntligen reda ut hur det är tänkt att jag ska göra med alla mediciner. Ett samtal som hade kunnat ta fem minuter tog runt tjugo. Det visade sig att medicinen som var anledningen till att jag fick åka och lämna blodprov för har han av nån anledning ångrat sig om så den ska jag inte äta. Så då åkte jag helt i onödan. Vi tog bort en medicin för sömnen, eftersom att de ändå ska sluta tillverka den, och satte in en annan. Som egentligen är en antidepressiv men som har bieffekt som trötthet. Och så justerade vi dosen på en annan. Och så ska han höra av sig igen om ungefär två veckor och sen hur det har gått med sömnen.

Leo hade hört av sig på morgonen att han hade ont i halsen men han gick till skolan. Jag frågade om han ville att jag skulle köpa halstabletter när jag ändå skulle till apoteket efter jobbet och det ville han. Se hörde jag inget mer så jag antog att det inte var så farligt. Efter jobbet åkte jag som sagt till apoteket och hämtade ut min medicin och sen passade jag på att hämta ut mina byxor som äntligen kommit.

När jag kom hem provade jag byxorna, och två av tre par satt bra. Det tredje paret får skickas tillbaka. Hittar Leo nerbäddad under en filt, när det är 22 grader varmt. Och han såg inte pigg ut för fem öre, och där blev han liggandes sen tills det var dags att sova. Så ingen skola för honom idag, och alltså vab för mig.

Justeringen av ena medicinen och byte av den andra funkade inte bra alls. Jag har knappt sovit nånting alls. Mest slumrat till och från så jag är ju inte överdrivet pigg idag. Så är det nån gång det passar att Leo är hemma sjuk så är det idag. Jag tänkte roa mig med att betala räkningar och storhandla så har jag det avklarat. Inköpslistan gjorde vi klar i helgen som var. Tror dock inte att de har kvar några leveranstider den här veckan så vi får väl hem det nån gång nästa vecka antar jag.

Ständigt vid min sida idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.