Advertisements

Jag hade ju planerat att vara tillbaka på jobbet idag men det var ju bara att glömma. Leo är feberfri men han har fortfarande ingen aptit och sover mycket mer än han brukar så det blir till att vara hemma idag också.

Eftersom att Leo har så dålig aptit har han fått välja mat under tiden han varit sjuk. Det spelar ingen roll om det är hemkört eller lagat, så länge han äter är jag glad och chansen är större att han äter om han själv får välja. Igår tog det honom nästan två timmar att komma på. Först ville han ha McDonalds, vilket jag hatar. Men hey, får det honom att äta så kör vi på det. Då hade han funderat i ungefär en timma och jag hade kunnat gå med på vad som helst. Vi lägger beställningen och får svaret att den är struken. Sen tog det honom ungefär en timma till att komma på att då vill han ha pizza, vilket det blev. Då var jag nära att svälta ihjäl.

Efter vi hade käkat blev det, äntligen, sängen och serier för mig och senare en bok istället för serier. Eftersom att vi håller på att gör ändringar i min medicin har jag bara sovit typ två timmar per natt och det har inte varit nån djup sömn. Snarare nån slags dvala där jag vänder och vrider mig så sängen inte ser klok ut när jag kliver upp. Så igår tog jag den medicin jag käkat i många år och som jag fortfarande har kvar av, bara för att få sova. Vilket jag fick göra.

Jag har tid hos frisören i eftermiddag och dit tänker jag gå. Leo klarar sig ensam en timma medans jag är iväg. Mitt hår behöver verkligen det. Sen ska vi även handla och jag får se om Leo orkar följa med eller om jag får gå ensam. Jag tänkte att jag skulle passa på att ta med mig panten dit också, vi har hur mycket som helst. Det är ju nackdelen med att storhandla på nätet, man får aldrig nåt bra tillfälle till att göra sig av med all pant man samlar på sig.

Hur vi vabbar här hemma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.