Advertisements

Gud vilken fantastisk kväll vi hade igår. Kusinen fyllde ju stort, 40 år, och hade tänkt sig en liten födelsedagsfika hemma hos sig. Det hon inte visste var att en av hennes vänner planerat mer än så för henne.

Vi började med fika hemma hos kusinen, precis som planerat. Det kusinen inte visste var att firandet skulle fortsätta även efter. Hennes vän hade planerat en helkväll för henne. Vi skulle mötas hos hennes vän vid fem och så skulle kusinen luras dit lite senare med löfte om hemlagad mat som en del av sin födelsedag. Sagt och gjort, strax innan klockan fem började alla att komma på nån ursäkt till varför de var tvungna att gå. Vi skyllde på att vi hade en buss att passa så att vi skulle vara hemma till maten.

Vi möttes alla, utom kusinen, upp igen på gården bredvid kusinen där hennes kompis bor. När det började närma sig att kusinen skulle komma gömde vi oss i sovrummet dit hon skulle bli lurad att gå för att hennes kompis glömt mobilen där inne. När hon kom in dit har jag aldrig sett någon bli så överraskad som kusinen blev. Vi skålade för henne och sen var det dags att bege sig mot centrum och restaurangen. Men man fyller bara 40 en gång och då måste man ta sig dit med stil. Så limousine var bokad för färden ner till centrum.

När vi kom ner gick vi till Papas Tapas för mat och härligt sällskap. Det blev några härlig timmar med många skratt, några tårar och allt som hör till. När stället väl ville få stänga så tog vi det som att de tyckte att vi var klara. 🙂 De andra skulle vidare ut men jag hade ju Leo med så vi åkte hem och var hemma nån gång efter 22. Duktiga Lilith hade glömt att stänga balkongdörren innan vi åkte på dagen så det var mer än kallt inne.

Eftersom vi var hemma så sent så tog jag medicinen direkt och hoppade i pyjamasbyxor och hoodie och sen blev det två avsnitt av Once Upon a Time innan det var dags att sova. Jag har vaknat några gånger under natten så jag är inte mitt piggaste idag. Men jag har inte så mycket som behövs göras hemma så det gör inget. Ska rensa kattlådan, dammsuga köket och lite såna saker men förutom det blir det lugnt. Vilket passar bra för ikväll är det sova tidigt som gäller. Leo är ju fullt frisk så i morgon blir det jobb igen.

Tre timmars sömn och redo för att fira kusinen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.