Advertisements

Veckan har väl varit som den brukar vara antar jag, med det lilla undantaget att jag knappt fått sova nåt. Den nya medicineringen funkar inte! Som tur är så har vi ju uppföljning nästa vecka så då får vi se vad läkaren säger. Men jag fattar inte hur han tänkte när han plockar bort två starka sömnmediciner och ersätter dem med en medicin som ibland har trötthet som bieffekt. Klart att det inte kommer att funka. Och när han ringer ska jag säga att fram tills att vi har hittat nåt som funkar vill jag ha uppföljning varje vecka för att knappt få sova på två veckor är inte hållbart. Och vem vet hur länge vi får hålla på att prova oss fram?

Igår efter jobbet blev det en vända till Tuna Park med Kalle för att fixa naglarna. Det var mer än på tiden, tror det var typ två månader sen nu sist jag gjorde dem. Och var tvungen att fixa dem till kvällen. Så vi åkte dit, sen åkte vi hem till mig på en kaffe och hämta all pant, vänta på att Leo skulle sluta skolan och sen åka och möta upp honom på Ica för den vanliga handlingen på fredagar. När vi var klara var det tillbaka hit för Leo behövde packa eftersom att han skulle sova hos Kalle. Varför? Jo, Lilith hade en dejt!

För typ hundra år sen och lite till hängde vi ihop ett gäng alla mina barnlediga helger. Där fanns det en kille, P, som jag hängde med lite mer… Sen rann det ut i sanden som det så ofta gör och så var det inte mer med det. Vi har haft varandra på Facebook men inte riktigt pratat. Så för nån vecka sen hörde han av sig och vi började att prata lite. Lite blev mer och så frågade han om jag ville träffas nån helg. Absolut! Och igår var det dags.

Jag var mer än lovligt nervös. Det var ju så länge sen som vi träffades att det var ju som att träffa nån för första gången. Vi skulle ut på några öl/cider. På mitt favoritställe. Jag kom först, som tur är. Då hann jag beställa en cider för att lugna nerverna lite. När jag hade varit där i typ en kvart kom han. Och det var nästan som om de där hundra åren inte existerat. Jag uppdaterade honom lite när han frågade om folket vi hade hängt ihop med och sen flöt samtalet på hela kvällen. Med undantag av några tysta minuter då och då när vi var upptagna av varandra haha.

Tiden gick sjukt fort den kvällen. Jag hade ju planerat att åka hem med bussen som gick senast 00:40. Och med tanke på att han skulle upp och jobba idag lördag misstänkte jag att vi skulle vara klara tidigare än så. Han gick vid ett tillfälle till baren för att beställa en öl till sig och en cider till mig och när han kom tillbaka gick jag ut för en cigg. Trodde inte att klockan skulle vara mer än 23, max, men hon var visst 00:35. Tiden går fort när man har kul. 🙂 Kunde ju inte riktigt packa ihop mina saker och gå till bussen när han precis köpt en cider till mig så det fick bli sista bussen hem som går 02:10. Det är ju en nattbuss så den åker ju inte raka vägen utan över typ halva stan så jag var hemma rätt sent. Tog min back up-medicin som tar ett tag på sig att verka så somnade rätt sent, med ett leende på läpparna.

Idag blir det rätt lugnt. Jag är inte bakis för fem öre, men lite trött. Men det tror jag mer beror på att jag inte sovit ordentligt på en vecka än på gårdagen. Kalle skulle eventuellt kolla min cykel. Den rullar så pass dåligt att man får trampa även i nedförsbackar och det känns som om nåt tar emot på framhjulet. Vill gärna ha den fixad tills vi flyttar med jobbet så att jag kan börja cykla och slippa slänga ut en halv förmögenhet varje månad på busskort. Sen skulle jag behöva bädda rent men det får kanske vänta tills i morgon. Vi får se. Ska först få i mig den dagliga mängden kaffe och se om jag blir lite piggare av det.

Hur kan man vara annat än glad efter igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.