Advertisements

Igår nog till historien som den lataste dagen någonsin. Jag gjorde absolut ingenting förutom att ligga i soffan. Jag behövde inte ens laga mat. Leo frågade om han fick fixa middagen och jag är ju inte den som protesterar. Han gjorde något som är perfekt dagen efter att man varit ute, han gjorde hemmagjord pizza.

Kalle kom med upp när han lämnade av Leo och vi tog en kaffe och pratade lite. Allt medans Netflix gick i bakgrunden. Vi skulle ju ha kollat på min cykel så att den är redo när vi har flyttat med jobbet men det glömde vi båda två så det ska vi göra idag. Jag har lite annat småfix som jag behöver göra idag också som inte blev gjort igår. Och så måste jag packa gymväskan för i morgon efter jobbet är det dags för en tur dit. Det blir tre dagar på raken och det är inte optimalt men det är de enda tre dagarna som jag har tid så att då får det bli så.

Jag tänkte även passa på att bädda rent, det blev ju absolut inte gjort igår. Så det får jag ta idag istället. Jag skulle även behöva tvätta lite kläder men ska jag bädda rent och tvätta upp sängkläderna så får det inte plats så mycket mer så det får jag ta typ på torsdag efter jobbet istället.

Nästa vecka kommer att vara riktigt seg på jobbet. Vi ska ju snart byta lokaler och vi är först ut att flytta. Vilket betyder att bland annat alla avregistreringar stoppas från att lämnas in tills vi har flyttat. Och det är ju det jag gör mest. Så det enda jag kommer att ha att göra är att packa ihop arkivet. Vilket går på max en timma. Jag kommer att jobba 41 timmar nästa vecka så det är ju kul. Eller inte. Snacka om att jag kommer att vara uttråkad nästa vecka på jobbet.

Hur jag tillbringade exakt hela dagen igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.